CBS Executive Fonden

Kursus

STORYTELLING SOM LEDELSESVÆRKTØJ - FRA STRATEGI TIL VIRKELIGHED

Få viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere og engagerer dem. Vi vil introducere til fortælling i ledelsesmæssig praksis og sørge for, at du på systematisk vis træner og bliver bedre til at mestre fortællingens kunst.

Kategori

Kursus

Sted

Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Start dato

19. august 2024

Slut dato

23. august 2024

Foto: CBS Executive Fonden

Den bedste historie vinder

Kan organisationens flotte strategipræsentation bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed?

Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt på en måde, der skaber mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Kurset blev i august 2023 evalueret til 4,8 på en skala fra 1-5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i ledelsesmæssige strategiske udfordringer vil du på dette kursus lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt!

Undervisningen er en kombination af teoretiske og introducerende indlæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, plenumrefleksioner og egne refleksioner. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet 'DJØF med løg(n)'.

Det får du

Efter kurset vil du:

Kende til forskellige perspektiver på strategi og implementering og kunne bruge dette til at placere dig konstruktivt som fortæller i strategiarbejde

Opnå indsigt i, hvordan fortællinger kan bidrage til konkretisering, mening og motivation, når der skal arbejdes med strategien i organisationen

Være begyndende kompetent til at forme og fortælle egne fortællinger med henblik på at styrke egen ledelse i strategiarbejde

Have idéer til, hvordan kompetencer i fortælling via udvikling af opmærksomhed og performance kan styrke ledelse bredt set

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.