Sustainable Business Solutions ApS

Webinar

Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Kategori

Webinar

Sted

Live online (Zoom)

Start dato

6. august 2024 kl. 08:15

Slut dato

6. august 2024 kl. 09:00

Foto: Sustainable Business Solutions

I dette webinar vil seniorrådgivere fra SBS give dig en omfattende gennemgang af CSRD fra A til Z. Du vil få et indblik i tidsplanen for indfasningen af de nye regnskabsregulativer og hvad din virksomhed skal være opmærksom på.
 

Gennemgangen vil inkludere:

 • En oversigt over obligatoriske krav og krav afhængige af dobbeltvæsentlighedsanalysen: Vi gennemgår detaljeret, hvilke rapporteringskrav der er obligatoriske for alle virksomheder, og hvilke krav der kun gælder, hvis de er relevante ud fra en dobbeltvæsentlighedsanalyse.
 • Et overblik over hierarkiet i ESRS: temaer, sub-temaer, sub-sub-temaer; måltal: hvor skal dit focus ligge?
   

Du vil også få indsigt i de obligatoriske temaer og deres indhold, herunder ESRS E1 og E2. Dette omfatter baseline for Scope 1, 2 og 3 samt transitionsplanen frem mod 2050.

Derudover vil webinaret dække:

 • Hvordan CSRD-rapporten ser ud: Da den er en del af ledelsesberetningen.
 • Hvordan en CSRD-rapporteringsproces kan se ud.
 • Revisors kvalitetskrav: Hvad er det egentlig, de skal revidere?
 • Transitionsplanen frem mod 2050: Vi vil gennemgå, hvordan virksomheder kan planlægge og implementere deres langsigtede klimamål frem mod 2050, inklusive reduktion af emissioner og bæredygtighedsinitiativer.
 • En kort indføring i forretningsmodellens betydning: Med vægt på, at det ikke er ligegyldigt, hvilken forretningsmodel man anvender.
   

Dette webinar vil give dig en klar forståelse af, hvad der kræves for at overholde CSRD, og hvordan du kan forberede din virksomhed på de kommende ændringer.

Gratis webinarrække: ESG to the point

Webinaret er en del af Sustainable Business Solutions webinarserie ESG to the point. Læs mere og find kommende webinarer her.

Underviser Carolien Lombard Millenaar

Carolien Lombard Millenaar er Senior Sustainability Advisor i Sustainable Business Solutions. Carolien har en bachelor i biologi fra University of South Alabama og en kandidatgrad i bæredygtighed fra Wake Forest University i North Carolina. Hun har tidligere arbejdet indenfor industri- og landbrugssektoren som bæredygtighedskonsulent og -specialist, og hendes særlige interessefelt omfatter blandt andet dekarboniserings-strategier, EU-lovgivninger som EUDR og CSRD samt mapping og reducering af scope 3-emissioner. 

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.