TANIA ELLIS - The Social Business Company

Webinar

Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Kategori

Webinar

Sted

Online

Start dato

7. juli 2024 kl. 09:00

Slut dato

31. juli 2024 kl. 17:00

Foto: TANIA ELLIS - The Social Business Company

Er du nysgerrig på, hvordan man skaber en strategisk, systematisk og værdiskabende ESG- og bæredygtighedsindsats i praksis?

Her i juli vil vi dele lidt ud af det faglige indhold og værktøjer fra vores praktiske mini MBA med certificering, Sustainable Business Change Manager.

Du får smagsprøver på uddannelsen med praktiske indsigter og strategier til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats. 🛠️

Hvem ved - måske kan det endda hjælpe dig videre med opgaver, du skal løse efter ferien! 💡

For at deltage i sommerskolen, skal du blot tilmelde dig The Social Business Academy nyhedsbrev: https://lnkd.in/deqksySs ✅

Om The Social Business Academy

The Social Business Academy er en kursusservice, der udbydes af den prisbelønnede virksomhed TANIA ELLIS - The Social Business Company

Gennem de sidste 10 år har virksomheden klædt hundredvis af virksomheder og fagfolk på til at indarbejde ansvarlighed og bæredygtighed i hjertet af deres forretning med Sustainable Business Change Manager-uddannelsen, Danmarks mest praktiske mini MBA med certificering.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.