Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten

På mange kontorer er Wi-Fi-forbindelsen tændt efter lukketid, og det koster unødigt på både strøm- og CO2-regningen. Nu tilbyder fiber- og netværksvirksomheden GlobalConnect en løsning.

Sofia Lisa Dinesen, SVP for strategi og bæredygtighed hos GlobalConnect.. Foto: GlobalConnect

Adgangspunkter til det trådløse internet er sædvanligvis aktive døgnet rundt, selv når de ikke er i brug. Men i kontor- og butiksmiljøer ligger udstyr ofte i dvale om natten. Dermed sluger internetudstyret strøm, selv når de ikke er i brug.  

GlobalConnect tilbyder nu muligheden for helt at slukke Wi-Fi-adgangspunkter i kontorlokaler efter arbejdstid.

"Vores Wi-Fi Power Control-løsning kan reducere CO2-emissioner og sænke energiregningen for vores erhvervskunder. For eksempel kan virksomheder med 100 Wi-Fi-adgangspunkter på et kontor spare mellem 9.000 og 18.000 kroner årligt og sænke deres CO2-udledning med op til 1,2 ton om året,” siger Sofia Lisa Dinesen, SVP for strategi og bæredygtighed hos GlobalConnect.

Denne løsning er bare et af mange initiativer fra fiber- og netværksvirksomheden: 

“Vores ambition er ikke kun, at GlobalConnect skal blive en endnu mere bæredygtig virksomhed. Vi ønsker også at støtte vores kunder på deres bæredygtighedsrejser. Et andet initiativ, der kan hjælpe vores kunder på vej, er vores ’Customer Carbon Calculator’, der giver kunderne adgang til emissionsdata på de løsninger og tjenester, de køber hos os,” tilføjer Sofia Lisa Dinesen.

Den nye Wi-Fi-løsning er et specialiseret værktøj, der giver GlobalConnects kunder mulighed for at lukke ned for trådløse adgangspunkter i løbet af natten. I computernetværk er et trådløst adgangspunkt eller AP en hardwareenhed, der gør det muligt for Wi-Fi-enheder at oprette forbindelse til et kablet eller trådløst netværk. Som en selvstændig enhed kan AP'en have en kablet forbindelse til en switch eller router.

Løsningen er nu tilgængelig på det nordiske marked og i Tyskland for erhvervskunder med Managed Local Area Network (MLAN) og Cisco Meraki-adgangspunkter.

10.06.2024GlobalConnect

Sponseret

Ny løsning fra GlobalConnect reducerer unødvendigt Wi-Fi-strømforbrug om natten

04.12.2023GlobalConnect

Sponseret

GlobalConnect sætter flere kræfter til bæredygtighedsindsatsen

01.09.2023GlobalConnect

Sponseret

GlobalConnect-koncernen sætter erfaren profil i front for bæredygtighedsindsats

06.07.2023GlobalConnect

Sponseret

GlobalConnect beregner CO2-fodaftryk for tusindvis af virksomheder

26.06.2023GlobalConnect

Sponseret

GlobalConnects bæredygtighedsmål godkendt af SBTi