KMD ansætter ny Sustainability Officer

Det bliver 35-årige Mette Godiksen, som fremover skal lede KMD's indsatser inden for ESG-dagsordenen. Hun kommer med otte års erfaring inden for området.

Fra 1. januar bliver Mette Godiksen ny Sustainability Officer i KMD.. Foto: Jesper Ludvigsen / KMD

20.12.2023

Sponseret

Julie Hebbelstrup, Press & Communication Advisor, KMD

Fra 1. januar bliver Mette Godiksen ny Sustainability Officer i i KMD. Hun kommer fra en rolle som bæredygtighedskonsulent ved Det Kgl. Bibliotek.

Mette Godiksen bliver en del af KMD's nye afdeling Marketing, Kommunikation og Branding under ledelse af Julia Vollertsen:

"Jeg glæder mig til at få Mette Godiksen ombord i teamet. Mette besidder nogle stærke kompetencer inden for bl.a. ESG-rapportering og projektledelse, som vi kommer til at få stor glæde af i KMD. Vi er ambitiøse i forhold til den bæredygtige omstilling, både med de produkter vi tilbyder og vores egen organisation. Vi har arbejdet målrettet med bæredygtighed i mange år, og jeg er overbevist om, at Mette vil bidrage positivt til KMD's rejse," siger Julia Vollertsen, chef for Marketing, Kommunikation og Brand i KMD.

"Mette Godiksen besidder nogle stærke kompetencer inden for bl.a. ESG-rapportering og projektledelse, som vi kommer til at få stor glæde af i KMD. Vi har arbejdet målrettet med bæredygtighed i mange år, og jeg er overbevist om, at Mette vil bidrage positivt til KMD's rejse"

Julia Vollertsen, chef for Marketing, Kommunikation og Brand i KMD.

Mette Godiksen har de seneste otte år arbejdet med ESG og bæredygtighed, hvor hun udover Det Kgl. Bibliotek, også har arbejdet hos Brancheforeningen Cirkulær.

"KMD er en virkelig spændende og vigtig virksomhed for det danske samfund, som jeg glæder mig til at blive en del af. KMD er allerede langt i arbejdet med bæredygtig omstilling, både som virksomhed men også gennem digitale løsninger. Kravene til omstillingen stiger hele tiden. Derfor ser jeg meget frem til at blive en del af KMD's aktiviteter og at arbejde med dem i en mere bæredygtig retning," siger Mette Godiksen, der er kommende Sustainability Officer i KMD.

Mette Godiksen har kandidat i matematik-økonomi fra Aarhus Universitet og en erhvervsuddannelse i bæredygtighedsledelse fra Aros Business Academy.

20.12.2023KMD

Sponseret

KMD ansætter ny Sustainability Officer

06.11.2020KMD

Sponseret

Klimapartnerskab: telemedicin og digitale møder oplagte kilder til lavere CO2-aftryk

06.11.2020KMD

Sponseret

Øget adgang til data IOT og kunstig intelligens kan drive den grønne omstilling

08.03.2020KMD

Sponseret

Der er plads til mange flere kvinder i KMD

30.09.2019KMD

Sponseret

Grønt transportinitiativ hos KMD sænker udledningen af CO2 med 10 procent

13.09.2019KMD

Sponseret

KMD CSR-rapport 2018