Jyske Bank-koncernens bæredygtighedsindsats og redegørelse for samfundsansvar 2017

Om denne redegørelse: I denne redegørelse finder du vores politikker, prioriteringer, målsætninger og resultater på bæredygtighedsområdet. Samtidig vil du få et indblik i de projekter, vi har engageret os i, samt de resultater, vi har opnået.

Derudover har denne rapport følgende funktion:

  1. Redegørelsen udgør en del af den lovpligtige ledelsesberetning, som du kan finde her. Derudover udgiver vi også en række særskilte redegørelser i forbindelse med årsrapporteringen, som er relateret til corporate governance. www.jyskebank.dk/ir/governance
  2. Redegørelsen opstiller en systematisk gennemgang af vores kerneforretningsområder, og hvordan vi tænker CSR ind i disse og de politikker, vi har på området.
  3. Den oversatte engelske udgave af denne redegørelse er grundlaget for vores COP-rapportering (Communication on Progress) til FN’s Global Compact. Jyske Bank-koncernen blev medlem af Global Compact i december 2016 og udarbejdede den første COP-rapportering i efteråret 2017. www.unglobalcompact.org/participation/report/cop
  4. Redegørelsen indeholder også Jyske Bank-koncernens rapportering på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor vi redegør for, hvordan vi vil bidrage til at opnå 2030-agendaen, og hvilke udviklingsmål vi særligt sætter fokus på i vores bæredygtige engagement.
  5. Vi vil altid gerne modtage feedback på vores CSR-indsats. Spørgsmål eller kommentarer kan stiles til: csr@jyskebank.dk.

09.01.2021Jyske bank

Sponseret

Ny analyse estimerer Jyske Banks indirekte CO2e-udledning

06.03.2020Jyske bank

Sponseret

Bæredygtige mødesteder skaber fællesskaber

10.12.2018Jyske bank

Sponseret

CSR kan bruges til at forbedre tilliden

19.09.2018Jyske bank

Sponseret

Billige cykler til studerende i Lyngby-Taarbæk

25.04.2018Jyske bank

Sponseret

Jyske Bank-koncernens bæredygtighedsindsats og redegørelse for samfundsansvar 2017

24.04.2018Jyske bank

Sponseret

Grønlandske MurMalerier skal motivere unge til at tage en uddannelse