Billige cykler til studerende i Lyngby-Taarbæk

Jyske Bank er med igen i år, når Biketown Showdown inviterer Lyngby-Taarbæks studerende velkomne ved, at de kan få en billig cykel.

Biketown Showdown er et cykelevent, hvor skrotcykler bliver istandsat til danske og internationale studerende ved studiestart. Det er bæredygtigt, fordi cyklerne genbruges, og det er sundt for både krop og klima.

Lokalt engagement
Cykeleventet skaber en stærk kobling mellem byen og byens uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Ca. 16.000 studerende og elever har deres daglige gang på en af byens uddannelser, og hvert år starter 5.000 nye. Derfor arbejder Jyske Bank sammen med Vidensbyen og andre partnere om at gøre Lyngby-Taarbæk til så attraktiv en studieby som muligt.

”Lokalt engagement i denne sammenhæng er virkeligt givende. Og det sikrer samtidigt en bedre forretning i fremtiden. De unge mennesker bliver jo også ældre og skal stifte familie og virksomheder, købe bolig, låne penge og investere, hvor vi i Jyske Bank naturligvis ønsker at blive deres foretrukne valg. Det er et lokalt event i byen, som i den grad giver mening både for den enkelte studerende og for os som bank i byen”, fortæller Michael Frederiksen, direktør i Jyske Banks afdeling i Lyngby.

Lene Hjorth, CSR-direktør i Jyske Bank, supplerer: ”Det er helt åbenlyst, at unge studerende bliver glade for en billig cykel. Det er sundt for kroppen, godt for klimaet og den hurtigste måde at komme rundt på. Og naturligvis er vi med til at byde de unge mennesker velkomne til byen og til deres nye studieliv.”

Biketown Showdown: Tid og sted
Cykeleventet foregår på Lyngby Torv søndag den 16. september kl. 11-14, hvor direktør i Dansk Cyklistforbund Klaus Bondam er konferencier, og folk-pop bandet ”Sunday” spiller nogle af deres hits.

09.01.2021Jyske bank

Sponseret

Ny analyse estimerer Jyske Banks indirekte CO2e-udledning

06.03.2020Jyske bank

Sponseret

Bæredygtige mødesteder skaber fællesskaber

10.12.2018Jyske bank

Sponseret

CSR kan bruges til at forbedre tilliden

19.09.2018Jyske bank

Sponseret

Billige cykler til studerende i Lyngby-Taarbæk

25.04.2018Jyske bank

Sponseret

Jyske Bank-koncernens bæredygtighedsindsats og redegørelse for samfundsansvar 2017

24.04.2018Jyske bank

Sponseret

Grønlandske MurMalerier skal motivere unge til at tage en uddannelse