ISS Facility Services og Bygningsstyrelsen modtager certificering fra REFOOD mærket

ISS Facility Services er i samarbejde med Bygningsstyrelsen blevet certificeret med REFOOD mærket, som en anerkendelse af deres succesrige indsats for at mindske madspild i deres kantiner

For at fejre tildelingen af REFOOD-mærket, blev der serveret kage i alle 34 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen.

I løbet af tre års dedikeret samarbejde med Bygningsstyrelsen har ISS Facility Services opbygget et effektivt partnerskab, hvor der er stor fokus på kvalitet, bæredygtighed og grøn omstilling. Deres ihærdige indsats for at mindske madspild i deres kantiner har resulteret i, at ISS er blevet certificeret med REFOOD mærket som en anerkendelse af deres succesfulde initiativer.

For at blive medlem hos REFOOD mærket, skal man sortere madaffald og have en ordning for genanvendelse. Desuden skal man tilslutte sig mindst 3 initiativer, der stopper madspild og øger genanvendelse.

REFOOD certificeringen er en bekræftelse på, at ISS har høje ambitioner for at bekæmpe madspild i deres kantiner, og derfor har de implementeret en række initiativer, der skal reducere spildet hele vejen fra produktion, til tallerken og til genanvendelse. Dette inkluderer bl.a. at fokusere på at sælge sæsonvarer og lave reduktionsmål, benytte lager- og indkøbsstyring og tage imod undervisning omkring madspild. Derudover har de også en aftale med Daka Denmark A/S om afhentning af deres organiske affald.

REFOOD certificeringen er en del af ISS’ bredere bæredygtighedsmål, der sigter mod at reducere madspild med 50% inden 2027 på tværs af alle ISS’ kantiner globalt.

For at fejre tildelingen af REFOOD-mærket, blev der serveret kage i alle 34 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen, som har ca. 6.000 spisende gæster dagligt.

04.12.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Organisk gødning giver harmoniske juletræer

29.09.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Ufattelige mængder mad går stadig til spilde - kan detailhandlen gøre mere, hurtigere?

12.07.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Virksomhederne risikerer bøde for ikke at affaldssortere, men er dårligt informerede

26.05.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Daka Denmarks A/S årsregnskab 2022

19.05.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

ISS Facility Services og Bygningsstyrelsen modtager certificering fra REFOOD mærket

19.05.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Dansk 2. generationsbiodiesel er fra animalske biprodukter - ikke friturefedt