High performance dagen 2021

Fra nysgerrighed og holdning til handling

High Performance Dagen 2021 byder på highlights fra en ny og banebrydende uddannelse – Inclusive Leadership, der er skabt i tæt samarbejde mellem High Performance Institute og CBS Executive Fonden. Mød forskere og ledere fra kunsten, sporten og erhvervslivet og få indblik i, hvad der skal til for at udfolde det menneskelige og forretningsmæssige potentiale i en mangfoldig organisation.

Velkommen til High Performance Dagen 2021.

Diversitet og inklusion handler om, hvad vi vil med vores samfund.

Diversitet hænger tæt sammen med inklusion. Diversitet bringer forskellighederne sammen i teams, virksomheder og organisationer. Inkluderende ledelse er den praksis, der får mangfoldigheden i spil. Formålet med uddannelsen Inclusive Leadership er at sikre, at hvert enkelt menneske oplever sig værdsat, tryg, anerkendt og respekteret for sine unikke evner og sit særlige potentiale, og at det er afsættet for at få alle kompetencer i spil og dermed skabe store præstationer og høj værdi for organisationen.

Diversitet handler om hvem, mens inklusion handler om hvordan. På Inclusive Leadership-uddannelsen får du teoretisk brugbar viden og praktiske erfaringer og cases med, så du selv kan gå hjem og gøre det, der skal til. Det er på tide, vi kommer videre. Og det er virksomhederne, der skal gå forrest. Nu er tiden kommet til, at nysgerrighed og holdning udskiftes med handling.
Vi ses

Tilmeld dig her

07.03.2023CBS Executive Fonden

Sponseret

Forstå de nye krav inden for bæredygtighed og ESG

26.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Bæredygtighed, strategi og forretningsudvikling - Vinterskole 2023

23.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Forhandlingsteknik - Vinterskole 2023

21.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Forandringsledelse: Gennem organisatoriske rutiner og individuelle vaner

19.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Sales excellence: Transformation af ledelse, processer og salgspraksis

16.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Strategisk regnskabsforståelse - Vinterskole 2023