CBS Executive Fonden

Kursus

FORHANDLINGSTEKNIK

Kurset fokuserer på den praktiske anvendelse af forhandlingsmetoder samt viden om kommunikation, strategier, adfærd og psykologi i forhandlingen. I tillæg fokuseres der også på håndtering af egne stakeholders og interne forhandlinger i organisationer. Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, og alle cases er målrettet ledere, specialister og rådgiveres virkelighed og udfordringer.

Kategori

Kursus

Sted

Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Start dato

12. august 2024

Slut dato

15. august 2024

Foto: CBS Executive Fonden

Forhandling er en disciplin

En forhandling kan omhandle mange ting, fx en kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, en lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. Forhandlingerne kan være interne i en organisation eller med en ekstern modpart.

Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som kursusdeltageren kan benytte med det samme.

Forhandlingstræning skal føre til resultater. Derfor træner vi deltagernes evne til at sætte ambitiøse mål for forhandlingsresultatet samtidig med, at gode relationer til modparterne bevares.

Sommerkurset blev i august 2023 evalueret til 4,6 på en skala op til 5.

Udbytte

Efter kurset har du:

Teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder, kommunikation, strategier og adfærd

Ny viden og redskaber til egne forhandlinger i hverdagen

Øvelse i stakeholder management internt i organisationen og i eget forhandlingsteam

Teoretisk og praktisk viden om psykologiske barrierer, der hindrer effektive forhandlinger og skabelse af (mer)-værdi

Eksperimenteren med specifikke forhandlingsværktøjer på cases skrevet med reference til ledere, specialister og rådgiveres specifikke virkelighed og udfordringer

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.