Fødevaresikkerhed

25.11.2025CSR.dk

Forskere vil skabe mad ud af den blå luft

I Foulum skal forskere nu teste en ny teknologi, der omdanner CO2 og brint til protein ved hjælp af grøn strøm og mikroorganismer. Målet er at kunne dyrke flere fødevarer til verdens voksende befolkning uden brug af ny landbrugsjord.

20.08.2025CSR.dk

Klimaforandringer er en skjult motor bag stigende fødevarepriser

18.03.2025CSR.dk

Geopolitik i køledisken: Fødevarer som strategisk ressource

08.10.2024Food Nation

Sponseret

Klimahandling giver grobund for yderligere eksportvækst for danske fødevarer

22.09.2023Bureau Veritas

Sponseret

Hør mere om Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild på Bureau Vertas' Temadag

26.06.2023Bureau Veritas

Sponseret

Mad Med Mest sætter barren for reduktion af madspild

26.06.2023Bureau Veritas

Sponseret

Mad Med Mest sætter barren for reduktion af madspild

Drømmer du om at blive CQI-IRCA-registreret Lead Auditor i 2022?

07.02.2022Bureau Veritas

Sponseret

Kombinér din viden om standarden med konkrete værktøjer til intern audit

07.02.2022Bureau Veritas

Sponseret

20.04.2020CSR.dk

Unikt jernbanesamarbejde skal sikre fødevaresikkerhed i Sverige

16.12.2019Food Nation

Sponseret

Sammen om den gode fortælling om danske fødevarer

11.07.2017Sustainor

Sponseret

Euro Cater - CSR er godt købmandskab