Er jeres medarbejdere med i Klimakampen?

Er jeres medarbejdere engagerede i klimaet? Eller har I svært ved at få alle ombord på jeres klimainitiativer? Uanset hvor I befinder jer på denne skala, kan Klimakampens medarbejderkampagne være svaret på jeres behov. Kampagnens fællesskab og konkurrenceelement nudger folk i gang med nye klimatiltag og samtidig demonstrere deltagelsen for omverdenen, at jeres klimaambitioner er stærkt forankret i organisationen.

Foto: Klimakampen ApS

En klimakampagne for medarbejdere

Klimakampen er en 4 ugers kampagne, der nudger til klimavenlig adfærd. På hold med kollegaer dyster deltagerne i at udføre klimavenlige handlinger i dagligdagen. 

Når en deltager har undgået oksekød eller repareret noget i stedet for at smide ud og købe nyt mm. registreres det Klimakampens app. Det giver point i konkurrencen mod de andre hold fra arbejdspladsen. I app´en ser man effekten af sin indsats og motiveres af fællesskabet og konkurrencen. 

Vis jeres grønne engagement

Virksomheder verden over har forpligtet sig til grønne målsætninger for fremtiden, men det er ikke altid let for forbrugere og samarbejdspartnere at gennemskue, hvilke virksomheder der virkelig vil prioritere dette. Hvilke der vil sætte handling bag ordene, både i dag, men også om 20 og 30 år. 

Derfor er det oplagt at bringe medarbejdernes engagement i spil. Ved at demonstrere, at jeres medarbejdere aktivt støtter virksomhedens mål og selv er villige til at gøre en indsats, sender I et klart signal om jeres værdier og forpligtelse til at sænke jeres klimaaftryk. I viser at der altid vil være et pres nedefra for at nå i mål. Uanset om ledelsen eller økonomien skifter. Klimakampens medarbejderkampagne giver jer mulighed for at vise dette medarbejderengagement i praksis og opbygge en stærkere forbindelse til jeres grønne målsætninger.

Foto: Klimakampen ApS

Få flere med i kampen

Hvis I står over for udfordringer med at få medarbejderne engageret i jeres klimainitiativer, så frygt ej. Klimakampen tilbyder en innovativ tilgang til at involvere selv de mindst initiativrige medarbejdere. Medarbejderkampagnen er skabt til at nudge folk til at implementere små klimavenlige handlinger i deres daglige liv. Ved at deltage i kampagnen opdager medarbejderne, at det ikke behøver være besværligt at leve mere klimavenligt, og de får en følelse af, at deres indsats rent faktisk gør en forskel. Gennem venlig konkurrence og brugen af gamification-teknikker i app'en skabes der en oplevelse af fællesskab og motivation til at fortsætte kampen for en grønnere fremtid

Kampagnen starter 4. marts. I kan stadig nå at være med!

21.02.2024Klimakampen ApS

Sponseret

Sidste chance for at være med i Klimakampen

06.02.2024Klimakampen ApS

Sponseret

Er jeres medarbejdere med i Klimakampen?

17.01.2024Klimakampen ApS

Sponseret

Ny medarbejder-kampagne nudger til klimavenlig adfærd

03.01.2024Klimakampen ApS

Sponseret

Vi skal gøre op med perfekthedsidealet, når det gælder klimavenlig adfærd

27.11.2023Klimakampen ApS

Sponseret

Ansatte mærker arbejdspladsens klimaambitioner på egen krop