CBS Executive Fonden

Kursus

EFFEKTFULD IMPLEMENTERING

Dette kursus er skræddersyet til chefer, mellemledere og projektledere, der ønsker at forfine deres evner inden for implementering. Vi præsenterer et forskningsbaseret efteruddannelseskursus, der trækker på den seneste viden inden for området for at ruste dig til at tackle de komplekse udfordringer, du står over for i din organisation.

Kategori

Kursus

Sted

Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Start dato

19. august 2024

Slut dato

23. august 2024

Foto: CBS Executive Fonden

Lær at tackle de komplekse udfordringer, du står over for i din organisation

I en tid, hvor virksomheder og myndigheder står over for en lang række komplekse udfordringer, er det afgørende at have værktøjer og kompetencer til at navigere i omstillingskrav og forventninger. Aktuelt kalder digitalisering, geopolitiske spændinger, ændrede forbrugsmønstre, krav om større agilitet, bæredygtighed og diversitet på kompetence og viden inden for implementering og udviklingsledelse.

Indhold i forløbet

På dette kursus udforsker vi en række populære og velafprøvede ledelseskoncepter og perspektiver, der som anvendes i udviklingsprocesser. Eksempler på sådanne er 8-trins acceleratormodellen til succesfuld implementering, Wheel of Change, ADKAR, Must-Win- Battles, Half-double projektmetoden samt agile koncepter som SAFe. Vi introducerer også deltagerne for fire helt essentielle perspektiver på implementeringsprocesser, nemlig det funktionelle, humanistiske, politiske og fortolkende ledelsesperspektiv. Perspektivgennemgangen foregår i sammenhæng med cases om implementering af nye arbejdsformer, digitaliserings-, bæredygtigheds- og diversitetsstrategier i forskellige sektorer og organisationstyper.

Udbytte

Kursets hovedmål er at udstyre dig med redskaber og kompetencer til at analysere, designe og implementere strategier og udviklingsprojekter i din organisation.

Efter kurset vil du:

Have en dyb viden om nøglekomponenter i en implementeringsplan og -proces.

Have overblik over en række konkrete værktøjer og metoder til at analysere, designe og gennemføre vellykkede implementeringsprocesser.

Kende roller og kompetencer, som forandringsledere og projektteams bør besidde for at kunne gennemføre planlagte forandringer.

Kunne præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk implementeringsproces i din egen organisation

Selv kunne drive en implementeringsproces, der skaber konkrete resultater

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.