Deloitte

Slået op d. 30.04.2024

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

Deloitte tilbyder globale, integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt.

Stilling
ESG-rådgiver
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
Weidekampsgade 6, 2300 København, Danmark
Telefonnummer
+45 3134 3158
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Er du ambitiøs, løsningsorienteret og har fokus på høj kvalitet? 

Har du lyst til at være del af et dynamisk team, som er på en fantastisk vækstrejse, og som fortsætter med at investere i talenter og udvidelsen af vores ESG-rådgivningsforretning? Er bæredygtighedsagendaen noget, du brænder for og ønsker du at være en del af løsningen samt forme fremtidens bæredygtige virksomheder? Så er denne mulighed noget for dig! 

Deloittes ESG Advisory & Assurance afdeling søger nye kollegaer til vores team i København. Du vil som en del af teamet få mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder og komme ind i maskinrummet i nogle af Danmarks mest interessante virksomheder, hvor du – gennem vores strukturerede coaching- og mentorordninger – vil komme til at udvikle dig fagligt og personligt.  

Jobbeskrivelse

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, hvor du hjælper mellemstore danske virksomheder med deres ESG-rejse og med at blive klar til at rapportere under CSRD.   

Du forventes at gøre brug af din generelle viden omkring bæredygtighed og CSRD til at understøtte og rådgive kunderne på deres rejse. Opgaverne vil variere efter projekterne, men omfatter bl.a.: 

Levere generel ESG-rådgivning til mellemstore danske virksomheder og sikre forståelse for eksempelvis CSRD, ESRS og EU-taksonomi   

Rådgivning og assistance med dobbelt væsentlighedsvurdering og GAP-analyse 

Understøt virksomhedens ESG rapporterings- og erklæringsrejse - f.eks. gennem sparring og rådgivning omkring politikker, anvendt regnskabspraksis og metodeapparat, design og implementering af processer og kontroller samt øvrige muligheder for sikre robust ESG-data og -rapportering 

Afholdelse af kurser og workshops for at øge bevidstheden om aktuelle og kommende rapporteringsstandarder samt håndtering i praksis for kollegaer og nøgleinteressenter. 

Interim assistance med fokus på at sikre virksomhedens proces og dokumentation for CSRD arbejdet samt efterfølgende dataindsamling på tværs af organisationen  

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.  

Vi tror på lederskab på alle niveauer, og vi har kontinuerligt fokus på at  fremme en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingstrin. Dette indebærer blandt andet livslang læring, hvorfor du tilbydes træning og udvikling på alle niveauer. Du vil ligeledes blive en del af et stærkt miljø med tværfaglig sparring med vores Nordic Sustainability Community.

Kvalifikationer

Den ideelle kandidat til teamet har erfaring inden for controlling, revision, consulting, ESG-compliance eller lignende områder og har et ønske om at udvikle sine konsulent- og rådgivnings-kompetencer.  

Du har ideelt set en relevant uddannelsesmæssige baggrund inden for finans, økonomi, regnskab revision e.l. samt 1-5 års erhvervserfaring inden for arbejde med bæredygtighed eller erfaring som revisor, konsulent el. controller med flair og interesse for bæredygtighedsagendaen. Derudover har du:  

Erfaring med bæredygtighedsrapportering og potentielt med indsamling af data på tværs af en organisation  

Stærke projektlederkompetencer og erfaring med at lede projekter og/eller teams er en fordel, men ikke et krav 

Stærke analytiske og problemløsningskompetencer med en praktisk tilgang og fokus på detaljen, når det er nødvendigt 

Gode kommunikationsfærdigheder både i skrift og tale 

Evnen til at tænke kreativt og innovativt, udfordre status quo, levere forandring samt viljen til at gøre en forskel 

Fleksibel og trives i et udfordrende og afvekslende job 

Er serviceminded med højt fokus på kundens behov. 

Du har en grundlæggende faglig nysgerrighed, der gør, at du ser muligheder i alle opgaver og er initiativrig i dit arbejde og tilgangen til nye opgaver og kunder. 

Yderligere informationer

Vil du være en del af vores team?  

Klik på ”Jeg er interesseret” ovenfor, hvis du er klar til at være en del af vores team. Send din ansøgning, dit CV og en karakterudskrift for din seneste uddannelse sammen med andre relevante dokumenter. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, og vi anbefaler derfor, at du sender din ansøgning så hurtigt som muligt.  

Vi opfordrer alle kandidater til at søge stillingen, uanset alder, køn (kønsidentitet eller kønsudtryk), seksuel orientering, religion, etnicitet, nationalitet eller handicap.   

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ditlev Sloth Pless, Senior Manager, på 31 34 31 58 

Vi ser frem til at kunne arbejde sammen med dig! 

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.