BÆREDYGTIGHED I BYGGERIET – KAN IDEALER OG INVESTERINGER FØLGES AD?

Behovet for bæredygtige løsninger i fremtidens byggeri er for mange et velkendt fænomen, men hvordan får man forenet idealer og investeringer?

Oplægsholdere.

Bæredygtigt byggeri i Danmark er ikke noget nyt begreb og har været udført via f.eks. energioptimering og bæredygtigt materialevalg i en årrække.  For at bringe byggeriet det næste skridt i en endnu mere bæredygtig retning og hæve overliggeren er både miljø, social og økonomisk bæredygtighed nødvendigt at adressere. Dette kan dog være en udfordring og inspirerer til nye tiltag, deling af praktisk erfaring, der kan optimere byggeprocessen..

Green Building Council Denmark er samarbejdspartner på Bygherreforeningens Årskonference, der afholdes den 18. september 2015 på Toldboden i København. Dagens tema er: ”Kan idealer og investeringer følges ad? Programmet indeholder både præsentationer fra investorer, arkitekter, mæglere, kommunale og regionale repræsentanter, som giver deres perspektiv på et bæredygtigt tema.

Konferencen af arrangeret af et bredt repræsenteret byggebranche og følgende organisationer har bidraget til samarbejdet: Akademisk Arkitektforening, Danske Arkitekt virksomheder, IDA-BYG, Green Building Council Denmark & Aktivthus Danmark.

Formålet med konferencen er at danne ramme for en fælles forståelse af koncepter og begreber, som kan benyttes i bæredygtige løsninger, samt skabe et forum for vidensdeling blandet deltagerne.

Formiddagens program sætter fokus på bæredygtige bygninger og består af oplæg fra forskellige aktører i byggebranchen. Oplev blandet andet PensionDanmark CEO, Torben Möger Pedersen med oplægget ”Skal Pensionskasserne gå forrest i den nye dagsorden”.

I frokostpausen på dagen, er der med 8 forskellige organisationer, som har hver deres bod på et vidensdelingstorv, lagt op til erfaringsudveksling ud fra forskellige perspektiver på bæredygtighed.

Programmet om eftermiddagen stiller skarpt på bæredygtig udvikling af byområder fra forskellige synsvikler. På programmet er blandet anden Stadsarkitekt i Aarhus Kommune Stephen Willacy som giver et bud på hvordan arkitektur kan løfte bæredygtigheden.

Afslutningen på dagen er også dagens keynote speaker, den tyske arkitekt Diébédo Francis Kéré som er grundlægger af Francis Kéré Architecture i Berlin. Diébédo Francis Kéré afholder en forelæsning på engelsk hvor han adresserer ”How to build with clay .... and community!”

Gå ikke glip af denne spændende dag! Se hele dagens program i PDF herunder.

TID: Fredag den 18. september 2015

Konference: 10.00 – 17.00

Efterfest: 18.00 – 23.00

STED:

Konference: Toldboden, Nordre Toldbod 18 - 24, 1259 København K

Efterfest: Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K

PRISER:

Konference: 1.200 kr. ekskl. moms

Konference inklusiv efterfest: 1.800 kr. ekskl. moms

TILMELDING:

Senest den 4. september 2015 på www.bygherreforeningen.dk

15.04.2016Green Building Council Denmark

Sponseret

Skanderborg bygger Danmarks mest bæredygtige rådhus

13.10.2015Green Building Council Denmark

Sponseret

Hvor og hvorfor bliver der investeret i bæredygtigt byggeri i Tyskland?

30.09.2015Green Building Council Denmark

Sponseret

Skemalagt undervisning skal gøre Danmark verdensmester i bæredygtigt byggeri

31.08.2015Green Building Council Denmark

Sponseret

BÆREDYGTIGHED I BYGGERIET – KAN IDEALER OG INVESTERINGER FØLGES AD?

07.07.2015Green Building Council Denmark

Sponseret

DGNB – værdiskabende projektstyring

02.07.2015Green Building Council Denmark

Sponseret

Danmarks første DGNB guldcertificering er en realitet