CBS Executive Fonden

Kursus

AI- OG DATADREVET LEDERSKAB

Alle taler om data og kunstig intelligens, men hvordan kan du udnytte de nye muligheder til at forbedre dit lederskab og din beslutningskompetence? På kurset kortlægger vi forskellige mindsets og typer i forhold til datadreven ledelse, gennemgår datadrevne ledelsesprocesser og ser på gode og mindre gode erfaringer med datadreven ledelse. Vi har din lederrolle i fokus og undersøger, hvad data kan bidrage med – snarere end at dykke ned i specifikke værktøjer eller software.

Kategori

Kursus

Sted

Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Start dato

12. august 2024

Slut dato

16. august 2024

Foto: CBS Executive Fonden

Brug data til at træffe bedre beslutninger

Der er store forventninger til, hvad data kan bidrage med til lederskabet. På kurset vil du opnå forståelse for, hvordan du kan imødekomme disse forventninger - og hvordan du kan udnytte data til at forbedre lederskabet. Succesfuld brug af data i ledelse kræver forståelse for dig selv, dine præferencer og din ledelsesstil. Det kræver også kompetencer til at håndtere data og evnen til at træffe passende beslutninger, som kan støttes af data.

Indhold i forløbet

Et grundlæggende kendetegn ved lederskab er at skulle træffe svære og nogle gange dilemmafyldte beslutninger og navigere i usikkerhed. Dogmet er, at lederen bør træffe beslutninger på så oplyst et grundlag som muligt. For at gøre det har lederen i dag, udover sit eget erfaringsgrundlag, en enorm mængde datakilder og muligheder til rådighed – både internt i organisationen og i dens omverden. Men hvordan sikrer du dig, at du trækker på den rigtige information, når du skal træffe beslutninger? Og hvilke etiske såvel som praktiske udfordringer og dilemmaer er der ved benyttelsen af data som beslutningsgrundlag?

Det får du

Efter at have deltaget i kurset vil du:

Kende din egen datadrevne ledelsesstil – samt kende til alternativer, og hvordan du kan samarbejde på tværs af forskellige datadrevne ledelsesstile

At beskrive konkrete muligheder for at integrere data i dine beslutninger.

Kunne identificere og vurdere data samt datakilder

Kunne knytte data til beslutninger for at sikre høj beslutningskvalitet.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.