Wehlers.com vinder - igen - internationale priser for deres arbejde med bæredygtighed

Wehlers løser udfordringen med plast i havene, ved at genanvende fiskenet og sikrer, at det aldrig vender tilbage igennem ”post consumption” Cirkulær Økonomi. R.U.M., som stolen hedder, afhentes hos kunden efter brug og cirkuleres til produktion af nye stole.

12.11.2020

Sponseret

Wehlers

Vi er derfor ikke kun miljøbevidste i produktionsfasen, men vi sikrer os samtidig, at møblets materialer kan genanvendes, når produktet ikke længere skal bruges. Det er, hvad Wehlers betegner som ”Wehlers ECO-system”.

Gennem brugen af fiskenet til fremstilling af R.U.M. og genanvendt stål er det lykkedes Wehlers at lave en bæredygtig designstol sammen med arkitekterne fra C.F. Møller Design.

Skaberne af Wehlers er ualmindeligt stolte af, at være en del af den bæredygtige løsning, som kunderne efterspørger. Med R.U.M. leverer Wehlers stole til kunder, der ønsker at styrke historien om, at de tænker bæredygtigt, og derigennem styrker deres eget brand. Både ved indkøb og drift.

I samarbejde med C.F. Møller Design og Letbek er det lykkedes at bringe en bæredygtig stol på markedet. Og der er taget godt imod stolen. I hele Europa.

Wehlers vinder-stol R.U.M, kort for Re-Used-Materials er lavet af genanvendt fiskenet og genanvendt stål. Designet af C. F. Møller Design i et stilrent og ærligt udtryk. Farven på stolens sæde og ryg er grøn, farven fra fiskenet, ingen farvestoffer er tilsat. Selve stellet kommer i sort eller orange, som en fin reference til fiskerne. Kommer både som indendørsmodel og som udendørsmodel. Med og uden armlæn og med meder. – Alle R.U.M. kan stables.

R.U.M sparer klimaet for 82% co2 udledning sammenlignet med en plastik stol produceret i ny produceret plastik.

Wehlers er B-Corp. certificerede og har været det helt fra starten i 2017. En B-Corperation certificering betyder, at vi som virksomhed arbejder på at være bedst for verden, frem for bedst i verden.

Mennesker og planet har altid veto ret i alle vores beslutninger.

11.08.2022Wehlers

Sponseret

Den cirkulære rejse begynder ude på havet

28.04.2022Wehlers

Sponseret

Cirkulær økonomi - ”Er det blot at producere møbler af genavendte materialer? Det mener Wehlers IKKE, at det er.”

05.10.2021Wehlers

Sponseret

Wehlers: From fishing net to chair designs

19.05.2021Wehlers

Sponseret

A Chair Designed to Change the Furniture Industry

12.11.2020Wehlers

Sponseret

Wehlers.com vinder - igen - internationale priser for deres arbejde med bæredygtighed

14.04.2020Wehlers

Sponseret

Wehlers arbejder for at ændre møbelindustrien