Wehlers stol R.U.M bliver hyldet for design, og virksomheden er anerkendt for bæredygtighed som B-Corporation medlem.

Arkitektforeningens “Ugens arkitektur” i uge 12 er en stol fra Wehlers, der er fremstillet af genbrugt plastic fra havet. Stolen hedder R.U.M., der står for Re Used Materials.

07.04.2020

Sponseret

Wehlers

R.U.M. er designet af CF Møller, og bliver nu hyldet af branchen som et eksempel på god arkitektur.

Vi er glade for at blive hyldet af gode kollegaer fra arkitektbranchen, og vi oplever stor interesse for den bæredygtighed Wehlers tilbyder. En bæredygtighed, der er fokuseret på Cirkulær Økonomi og plastik fra havet.

Hos Wehlers har vi den holdning, at hvis virksomheder gør sig ulejligheden at benytte genbrugsmaterialer fra havet, og efterfølgende arbejder efter en lineær forretningsmodel, så er der væsentlige pointer omkring bæredygtighed, der overses. I Wehlers’ tilfælde vil alle møbler søges repareret, gensolgt aller genanvendt. Det giver ingen mening for os. Derfor er det en naturlig del af Wehlers forretningsmodel at indsamle møbler efter brug, for at gennemføre fuld cirkulært ansvar. Et system vi kalder ”Wehlers ECO-system”. Alle kunder og alle leverandører er en del af den cirkulære løsning.

Igennem en internationalt anerkendt B-Corporation, der validerer virksomheders fokus og performance på de 3 bundlinjer, Profit, Planet & People, har Wehlers igennem flere år opnået en certificering, der kun gives til specielt bæredygtige virksomheder.

Definition: “B Corps™ are businesses that meet the highest verified standards of social, and environmental performance, transparency, and accountability.”

Mere omkring B-Corporation findes på Wehlers hjemmeside: www.wehlers.com

Wehlers er glade for at kunne kombinere bæredygtige materialer med godt design i et brand, der sikrer, at kunderne kan indrette bæredygtige hoteller, museer, konferenceområder og private boliger i samarbejde med arkitekter og indretningsprofessionelle.

Med anderkendelsen fra Arkitektforeningen, som ”Ugens Arkitektur”, bygger Wehlers videre på ideen, der grundlagde virksomheden, nemlig den at Design & Kvalitet ikke længere bør stå alene for møbelvirksomheder. Bæredygtighed skal være et ufravigeligt 3. element for seriøse brands: Bæredygtighed, Design & Kvalitet.

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: plastik

Er plastik så farligt som dets rygte? Er der stadig måder at bruge plast bæredygtigt? Hvad kan nye, plantebaserede plastformer? Hvad ved vi, og hvad kan vi gøre med mikroplast? Hvordan kan plast indgå i cirkulære loops? CSR.dk prøver at få og formidle en slags overblik.

11.08.2022Wehlers

Sponseret

Den cirkulære rejse begynder ude på havet

28.04.2022Wehlers

Sponseret

Cirkulær økonomi - ”Er det blot at producere møbler af genavendte materialer? Det mener Wehlers IKKE, at det er.”

05.10.2021Wehlers

Sponseret

Wehlers: From fishing net to chair designs

19.05.2021Wehlers

Sponseret

A Chair Designed to Change the Furniture Industry

12.11.2020Wehlers

Sponseret

Wehlers.com vinder - igen - internationale priser for deres arbejde med bæredygtighed

14.04.2020Wehlers

Sponseret

Wehlers arbejder for at ændre møbelindustrien