Webinar: En unik tilgang til ESG - når compliance og forretning mødes

Vi er glade for at præsentere vores ESG-webinar om at være på forkant med CSRD/ESRS compliance ved hjælp af Valified's innovative og dynamiske ESG Enterprise løsning. Dette webinar vil give dig en unik mulighed for at opnå en dybere forståelse af, hvordan vores løsning kan hjælpe din virksomhed med at imødekomme ESG lov- og markedskrav nemt, effektivt og dynamisk.

12.06.2023

Sponseret

Valified

Valifieds unikke tilgang har fokus på hele din virksomheds økosystem og værdikæde på tværs af kunder, leverandører, brancheorganisationer, finansielle partnere og myndigheder

Valifieds ESG Enterprise løsning er designet til at lette byrden og hjælpe din virksomhed med at opfylde de nye EU krav til ESG og bæredygtigheds-rapportering. Vores dynamiske model imødekommer ESG lovkrav og -markedskrav, så din ESG-rapportering opfylder de nødvendige standarder både nu og på sigt. Det vil blive værdsat af dine kunder, leverandører, bank, investorer og fonde.

Webinar Agenda - 45 min (en unik tilgang til ESG)

1. Introduktion til Valified: Vores CEO Jesper Kring vil præsentere vores innovative og dynamiske tilgang, der gør det muligt løbende at møde ESG lov- og markedskrav i hele jeres økosystem og værdikæde.

2. ESG lovkrav: Valifieds ESG ekspert Dorte Kurek vil give jer et overblik over vigtigste ESG-krav, herunder de nye EU krav til ESG rapportering (CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive og ESRS (European Single Reporting Standard)e). Vi vil også vise, hvordan Valified kan hjælpe jer med at indsamle og håndtere ESG-data på en nem og effektiv måde. Vi giver fx mulighed for at opbygge jeres egen ESG-spørgeramme og invitere kunder og leverandører til at dele deres ESG-data direkte på platformen.

3. Demo: Valifieds Head of Growth Mie Levi vil demonstrere, hvordan vores løsning gør det nemt for dig at dele og indhente ESG-data. Hvordan du kan invitere kunder og leverandører til at dele deres ESG-data direkte på platformen. Få overblik, se status og lave løbende benchmarking for at opbygge en stærkere og mere bæredygtig værdikæde.

4. Q&A session: Fokus på hvordan Valifieds løsning kan hjælpe din virksomhed og imødekomme specifikke krav.

Klik her for at tilmelde dig vores webinar: www.valified.com/webinar-enterprise

Er du interesseret i at blive kontaktet af Valified? Klik her: www.valified.com/priser

Tags: #esg #compliance #bæredygtighed #sustainability

Denne artikel er del af et tema:

Tema: ESG Compliance - hvordan tæmmer man monsteret?

Hvad kan virksomheder gøre for at komme i mål med ESG-compliance – og hvem kan hjælpe med at få det til at ske? Vi ser på compliance i bred forstand, men har særligt fokus på CSRD.

05.06.2024Valified

Sponseret

Valified har ESG-aben!

22.05.2024Valified

Sponseret

Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

08.05.2024Valified

Sponseret

GRATIS Valified Kickstart - Værdi á 1.499 kr. | OPSTART 14. MAJ

11.04.2024Valified

Sponseret

Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

12.03.2024Valified

Sponseret

Træsektionen & Valified i strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact