Webinar: Dokumentér din indsats inden for reduktion af fødevarespild

Tilmeld dig webinaret d. 2. maj 2023 og bliv klogere på, hvordan din virksomhed aktivt kan systematisere jeres arbejde for at reducere madspild.

Madspild er en af de store synder inden for opnåelse af en bæredygtig udvikling, og ifølge Fødevarestyrelsen ender ca. 814.000 tons mad i skraldespanden hvert år. 2/3 af madspild stammer fra forskellige led i fødevarebranchen, og resten kommer fra de danske hjem.

Hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, så har alle en rolle i at være med til at reducere madspild og bidrage til en bæredygtig fremtid, og det kan du blive meget klogere på den 2. maj 2023, hvor vi afholder webinaret ”Dokumentér din indsats inden for reduktion af fødevarespild”.

På webinaret får du et indblik i, de forskellige muligheder din virksomhed har i forhold til systematisk reduktion af fødevarespild, og hvordan din virksomhed kan få dokumentation for jeres arbejde med en certificering inden for området.

Hvem bør deltage?
Webinaret er for dig der arbejder professionelt med fødevare, bæredygtighed og socialt ansvar, og som ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed aktivt kan systematisere jeres arbejde for at reducere madspild.

Program

  • 10:00: Velkommen
  • 10:05: Poll - hvor mange % af producerede fødevare inkl. produkter fra primærproduktion ender som spild globalt set? (online afstemning)
  • 10:10: Fødevarespild. Fødevarespild globalt set. Hvordan defineres fødevarespild i denne kontekst?
  • 10:25: Case - Jespers Torvekøkken ved Michelle Rahbek
  • 10:40: Case - Mad Med Mest ved Michel Lycoops
  • 10:55: Introduktion til fødevarespildsledelsessystem
  • 11:15: Q&A og afrunding
  • 11:30: Tak for i dag

Dagens oplægsholdere
Dagens oplægsholdere vil være Flemming Søndergaard Davidsen, Food Inspector hos Bureau Veritas, Michelle Rahbek, som arbejder med Bæredygtighed & Udvikling hos Jespers Torvekøkken og Michel Lycoops, som er direktør og partner i Mad Med Mest.

Jespers Torvekøkken har en klar holdning om at madspild er en ekstrem vigtig dagsorden og skal undgås i alle led af forsyningskæden. De arbejder målrettet med at reducere madspild og har et mål om 50% reduktion i 2025.

Michel Lycoops er direktør og partner i Mad Med Mest. Hos Mad Med Mest er der stort fokus på bæredygtighed og det sociale ansvar, og der arbejdes bl.a. målrettet med udvalgte FN Verdensmål. Mad Med Mest har engageret sig i forskellige projekter for at sætte et positivt aftryk, og et af deres mål er at opnå 50% reduktion af madspild.

Tilmeld dig webinaret her...

____________________________________________________________________

Ses vi den 8. juni?
Sæt kryds i kalenderen. Vi vil gerne invitere dig til et brag af et bæredygtighedsevent den 8. juni 2023 i København.

De sidste detaljer er ved at komme på plads, men en ting er sikkert, vi går all in på bæredygtighed.

Eventet finder sted i de nytænkende rammer på Werkstatt, hvor du blandt andet får mulighed for at høre oplæg fra diverse eksperter, som alle vil dele deres viden om en grøn omstilling.

Du kan blandt andet se frem til at høre oplæg fra Jan Stentoft, Professor på Syddansk Universitet og Anders Bertelsen Toft, Direktør hos Alfix A/S m.fl.

Skriv dig op nu, og få tilsendt en rigtig invitation, så snart alle detaljer er på plads.

Skriv dig op her...

14.02.2024Bureau Veritas Certification

Sponseret

CSRD-direktivet - hvem, hvad, hvor og hvordan?

01.02.2024Bureau Veritas Certification

Sponseret

Webinar: ISO 45003 sætter rammen for ”Ledelse af trivsel og psykisk arbejdsmiljø”

23.01.2024Bureau Veritas Certification

Sponseret

ISO 9001 – Fra minimumskrav til maksimum værdi

22.01.2024Bureau Veritas Certification

Sponseret

Sådan udfører du interne audits i henhold til ISO 55001 standarden

17.01.2024Bureau Veritas Certification

Sponseret

NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

08.12.2023Bureau Veritas Certification

Sponseret

Hvorfor CSRD også omfatter din virksomhed