Virtuelle mødepakker der gavner

Selvom vi sidder hver for sig under møder og konferencer, så kan vi stadig samles om en dejlig kop kaffe og lækker chokolade, der skaber arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Afrika.

Virksomheder som Danica Pension har gjort brug af mødepakken, der fås i forskellige varianter. .

11.11.2020

Sponseret

NGUVU

Nye tider kræver nye løsninger. Derfor har NGUVU og Social Foodies udviklet en mødepakke, der bliver sendt ud til alle deltagerne inden mødet eller konferencen.

Mødepakken er ikke blot med til at skabe den gode, fælles stemning, vi kender fra eftermiddagspauserne i mødelokalet. Den er også med til at sikre arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Kenya og Sydafrika.

Kaffebønnerne fra NGUVU styrker kvindelige kaffebønders arbejde i Kenya. NGUVU køber kaffebønnerne direkte fra de kvindelige småbønder, så kvinderne får mest muligt ud af deres indtjening uden fordyrende mellemmænd. NGUVU sikrer kvinderne en ordentlig betaling til tiden og faglig udvikling, så kvinderne hele tiden bliver dygtigere til at dyrke deres kaffebønner. Derudover får kvinderne doneret flere kaffetræer og vandtanke til farmene, så de kan styrke deres små kaffeforretninger yderligere. NGUVU’s arbejde hjælper således kvinderne med at skabe en bedre fremtid for dem selv og deres børn.

Chokolade, nødder og barer er fra Social Foodies, der har sin egen chokoladefabrik i Cape Town. Fabrikken er Afrikas største bean-to-bar chokoladefabrik og er baseret på 100 % socialt iværksætteri. Her skaber de arbejde i lokalområdet, med særligt fokus på byens slumkvarterer, hvor indbyggerne har hårdt brug for en indkomst.

Skriv til Rune Sandholt, der står bag NGUVU, hvis du ønsker et oplæg på mødepakken.

08.03.2024NGUVU

Sponseret

Kvindernes Kampdag: Kvindelige kaffebønder i Kenya kæmper for bedre vilkår og mod klimaforandringer

22.01.2024NGUVU

Sponseret

Nye træer giver mere end skygge

06.11.2023NGUVU

Sponseret

Kaffevirksomhed styrker kvindelige kaffebønder i Kenya

04.10.2023NGUVU

Sponseret

Virksomheder styrker kvindelige kaffebønder i Kenya

04.08.2023NGUVU

Sponseret

Klimaforandringer rammer kaffefarmere

12.06.2023NGUVU

Sponseret

Mød kaffefarmer Miriam