Vi løb ikke med sejren, men…

I sidste uge blev vinderen af CSR People Prize 2019 fundet. Vi løb ikke med sejren, men vi var blandt de tre nominerede. Nomineringen har været med til at sætte fokus på CSR i DFD med projektet ”Kvinder i job”, som samtidig skaber en intern stolthed.

DFD var nomineret til CSR People Prize 2019 for deltagelsen i projektet ”Kvinder i job”, som vi er en del af sammen med Frederiksberg Kommune og organisationen Bydelsmødre. 

Fokus i projektet er at få flere indvandrerkvinder ind på arbejdsmarkedet, da størsteparten har haft ringe eller ingen kontakt med arbejdsmarkedet. En organisation som Bydelsmødre er med til at bygge bro mellem jobcenteret, kvinderne og virksomheden ved at agere mentor for samt uddanne kvinderne. 

Og netop mentordelen fra Bydelsmødre er vigtig. Mange af de konkrete udfordringer, der kan opstå, er nemlig ikke direkte forbundet med arbejdsopgaverne, men handler om andre ting. Det fortæller produktionschef på vaskeriet i Skovunde, Charlotte Würtz mere om i videoen. 

Foreløbige resultater er positive

De to forløb, vi indtil nu har været en del af viser positive resultater: 50 % af indvandrerkvinderne fra det første forløb er kommet i job (dvs. 9 ud af 18 indvandrerkvinder). Det samlede resultat fra begge forløb er, at 36 % af kvinderne er kommet i job. Jobbene er ikke kun skabt hos DFD, men formålet med projektet har også været at gøre kvinderne jobparate.

04.03.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Derfor skal I vælge en professionel samarbejdspartner til vask og håndtering af jeres tekstiler

04.03.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk

24.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Vaskeri i Aalborg hjælper tidligere kriminelle ind på arbejdsmarkedet

18.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Textilia sætter bæredygtighed øverst på dagsordenen

20.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Aalborg Universitetshospital gør op med engangsforbruget: Dropper engangstermojakker af plastik

18.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk