VELUX Danmark hædret for brug af bæredygtigt træ

Når danske boligejere får monteret VELUX ovenlysvinduer af træ i taget, sker det i vished om, at træet kommer fra ansvarligt skovbrug. Det har FSC Danmark valgt at hylde ved at tildele VELUX Danmark et ”100 %-diplom”.

24.05.2018

Sponseret

VELUX

FSC Danmark har i år lanceret et nyt koncept, hvor der fremadrettet én gang årligt uddeles ”100%-diplomer”. Med det nye koncept ønsker man at hylde de virksomheder, som har indført offentlige politikker om 100 % FSC på en eller flere produktgrupper. Fordi det er første gang at prisen uddeles, hædres de virksomheder, som har meldt politikker ud gennem de seneste år. Heriblandt VELUX Danmark.

Carina Christine Skovmøller, ansvarlig for CSR i VELUX Gruppen, modtog diplomet på vegne af VELUX Danmark:

"Vi er stolte over at modtage FSC Danmarks 100%-diplom, som anerkender vores ansvarlige brug af træ i vores ovenlysvinduer. Vi håber, at vi kan inspirere andre til at holde fokus på brugen af bæredygtige materialer i byggeriet," siger hun.

VELUX ovenlysvinduer af træ på det danske marked er 100 procent FSC-certificeret. Den internationale non-profit mærkningsordning er forbrugernes sikkerhed for, at det træ, der benyttes i fremstillingen af ovenlysvinduerne, udelukkende kommer fra skovbrug, hvor der er taget hensyn til både dyr og planteliv, samt de mennesker, som bor eller arbejder i lokalområdet.

Læs FSC Danmarks pressemeddelelse her.

VELUX Gruppens FSC-licensnummer: FSC-C108944

Hvad er FSC?

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

14.11.2021VELUX

Sponseret

VELUX Gruppen lancerer Build for Life – en regenerativ tilgang til fremtidens bygningsdesign

29.09.2021VELUX

Sponseret

VELUX Gruppen og Schneider Electric udvider deres grønne partnerskab

10.08.2021VELUX

Sponseret

Dansk arkitektstuderende vinder international arkitekturpris

28.05.2021VELUX

Sponseret

Få fuld kontrol over indeklimaet i hjemmet - også når du er på farten

13.05.2020VELUX

Sponseret

2019 Sustainability Report released - VELUX Group contributes to a more sustainable society

12.03.2020VELUX

Sponseret

VELUX Gruppen plantede 25.000 træer i landsdækkende skovrejsningsprojekt