Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

Valified og Spar Nord indgår samarbejde med formål om at understøtte Spar Nords erhvervskunder i den bæredygtige omstilling

Valified indgår samarbejde med Spar Nord. Foto: Valified

11.04.2024

Sponseret

Valified

OBS! Dette er en opsummering af den fulde historie. For at læse hele historien gå til: https://www.valified.com/post/valified-indg%C3%A5r-samarbejde-med-danmarks-5-st%C3%B8rste-bank
 

Valified har annonceret et nyt samarbejde med Danmarks 5. største bank, Spar Nord, med målet om at støtte bankens erhvervskunder i deres bæredygtige omstilling. Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt for Valified i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid for dansk erhvervsliv, og viser begge parters engagement i at fremme virksomheders bæredygtige udvikling. 

Valified ESG platform vil blive tilbudt gratis til Spar Nords erhvervskunder, hvilket gør det nemmere for dem at håndtere ESG-rapportering, identificere nye forretningsmuligheder, og udvikle deres kerneforretning med fokus på bæredygtighed. 

Samarbejdet lægger særlig vægt på at støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) og er et eksempel på, hvordan målrettet samarbejde kan fremme den bæredygtige omstilling. 

Afdelingsdirektør i Forretningsudvikling for Spar Nord, Bettina Refsgaard, udtaler: 

"Vores ambition med at tilbyde vores kunder adgang til Valified ESG Platform er at gøre det nemt at håndtere ESG-rapportering. Dette gælder både i forhold til at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle deres virksomhed og imødekomme de stigende krav fra deres kunder og interessenter. Vi har allerede modtaget meget positiv feedback på platformen fra vores kunder, og vores rådgivere står altid klar til at give sparring om deres kerneforretning, hvilket også inkluderer bæredygtighed."

Vil du vide mere om vores partnerløsninger? Ræk ud til Charsten Christensen, COO & CFO i Valified på chc@valified.com

Om Valified
Valified er en ledende digital ESG-platform og univers, der hjælper tusinder af SMV'er og deres nøglepartnere som Nykredit, AL Bank, VestJysk Bank, TEKNIQ Arbejdsgiverne, DRC - Danmarks Restauranter, SMV Danmark, Autobranchen Danmark, Danske Medier, Tryg, EIFO mf. med at accelerere den bæredygtige omstilling og konkurrenceevne i deres økosystem.

OBS! Dette er en opsummering af den fulde historie. For at læse hele historien gå til: https://www.valified.com/post/valified-indg%C3%A5r-samarbejde-med-danmarks-5-st%C3%B8rste-bank

22.05.2024Valified

Sponseret

Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

08.05.2024Valified

Sponseret

GRATIS Valified Kickstart - Værdi á 1.499 kr. | OPSTART 14. MAJ

11.04.2024Valified

Sponseret

Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

12.03.2024Valified

Sponseret

Træsektionen & Valified i strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact

21.02.2024Valified

Sponseret

Position Green og Valified lancerer banebrydende ESG-Løsning til brancheforeninger