Artikler virksomheden er nævnt i
19.11.2019CSR.dk
De professionelle køkkener skal drive bæredygtig mad frem
De professionelle køkkener har en væsentlig opgave i at drive danskerne mod bæredygtige måltider. En ny rapport kommer med 50 fødevarer, som kan indgå i bæredygtig kost. Den inspiration er der brug for - og konkrete retningslinjer.
21.04.2017CSR.dk
Madspild på klimadagsordenen
For Unilever er virksomhedens klimaaftryk en vigtig del af det generelle fokus på bæredygtighed. Og mindre madspild giver mindre CO2. På den baggrund bruger koncernen store mængder tid og ressourcer på at tænke kreativt og forebygge svindet, fortæller udviklingskok Frank Jakobsen.
Stilling / Virksomhed
Ansættelsesforhold
Ansøgningsfrist
Område
ESG Specialist
Lemvigh-Müller
Fuldtid (barselsvikariat)
Snarest muligt
Hovedstaden
Formand
Anlægsgartner Gottlieb A/S
Timeløn
Snarest muligt
Sjælland
Sustainability Specialist
Semler Gruppen A/S
Fuldtid
19.05.2024
Hovedstaden
Head of Human Rights & Social Sustainability
UN Global Compact Network Denmark
Fuldtid
09.05.2024
Hovedstaden
Senior Manager
Beierholm
Fuldtid
Snarest muligt
Hovedstaden
A career within Corporate Sustainability
DSV
Fuldtid
Snarest muligt
Sjælland
Udgiver
Copyright 2023