Thise investerer i vedvarende energi fra NRGreen

Thise mejeri omlægger til vedvarende energi med et nyt tagbaseret solcelleanlæg fra NRGreen, der vil stå klar inden for de næste par uger.

Andelsmejeriet Thise har altid været et mejeri med fokus på corporate social responsibility, bl.a. ved at prioritere økologi og dyrevelfærd, og er fornyeligt på listen over top 10 mest bæredygtige brands efter forbrugernes mening. 

Om et par uger bliver Thise Mejeri yderligere bæredygtigt, når de kan gøre brug af deres nyinstallerede solcelleanlæg på mejeriets tagflader. Når anlægget sættes til, vil det dække 5% af mejeriets samlede strømforbrug.

Ved at invester i vedvarende solenergi kommer Thise Mejeri til at spare miljøet for 121 ton CO2 på årligbasis:

"At være frontløbere i udviklingen af mejerivarer er stadig vores drivkraft – ligesom det var, da Thise Mejeri blev dannet – men vi vil naturligvis også gerne være med i førerfeltet af virksomheder, der arbejder med den grønne omstilling. Og økologi passer fint ind bæredygtighedsdagsordenen inklusivt et aktivt tilvalg af grøn energi," fortæller Poul J. Pedersen, der er administrerende direktør hos Thise Mejeri.

Hos NRGreen er vi glade for at samarbejde med kunder som Thise Mejeri, der tænker på bæredygtighed i flere dimensioner, og tager aktive valg, som bidrager til både klimaet og miljøet. Læs mere om Thises solcelleprojekt her

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder