En serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

Vores serviceaftale sikrer et løbende vedligehold af jeres solcelleanlæg

NRGreen tilbyder en serviceaftale, så jeres solcelleanlæg altid fungerer optimalt.. Foto: NRGreen

19.03.2024

Sponseret

Mogens Grøndrup, NRGreen ApS

Hvordan udføres servicen? –Det gør vi med løbende kontrol af solcelleanlægget

En serviceaftale hos NRGreen indebærer alt fra årligt eftersyn til løbende vedligehold. Står I og har købt jeres solcelleanlæg hos en anden virksomhed, er vi også til rådighed med en serviceaftale til jeres solceller.

Vedligeholdelse af solcelleanlæg kræver forskellige tiltag i løbet af året for at sikre, at alle parametre spiller. Vi foretager derfor bl.a. et årligt eftersyn af jeres solcelleanlæg, hvor vi laver en måling af DC spændingen på panelernes strenge, tjekker taggennemføring samt solceller og monteringssystem. Vi tester også fejlstrømsafbrydere og efterspænder klemmer på kabler i inverteren. 

Derudover foretager vi stikprøver af fugtighed på loftrum ved gennemføringer og tjekker termografering af inverteren, for på den måde at forhindre overophedning. Løbende gennem året laver vi ligeledes fjernovervågning, hvor vi kan holde øje med eventuelle fejlmeldinger. Vores fjernovervågning bruger vi ligeledes også til at sikre jer, at I opnår den korrekte besparelse på jeres solcelleanlæg. 


Skulle der opstå en fejlmelding har NRGreen en forpligtelse til at få udført den nødvendige service dagen efter, at dette er blevet registreret. Dette skal ske på telefon 70 605 601 eller på mail service@nrgreen.dk.

Optimal udnyttelse af solcelleanlægget sikres kun ved målbar kontrol og service.. Foto: NRGreen

Hvorfor er korrekt rensning af solceller vigtigt?

Levetiden på inverteren, som omformer strømmen, forlænges ved en korrekt rensning af filteret og ventilatoren. Derfor er en korrekt rensning af jeres solcelleanlæg vigtigt, da I derved forlænger levetiden.

Service af solcelleanlæg er essentielt  

Vi anbefaler altid, at man tegner en serviceaftale, når man får installeret et solcelleanlæg. Det gør vi, da der skal mange forskellige komponenter til at få et solcelleanlæg til at spille – komponenter som vi er eksperter på og komponenter, som I derfor ikke skal bekymre jer om, når der skal ydes den nødvendige og korrekte vedligeholdelse af jeres solcelleanlæg. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at træffe et klimavenligt valg med et solcelleanlæg og en serviceaftale. 

19.03.2024NRGreen ApS

Sponseret

En serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren