Sustainable Business Solutions ApS

Kursus

Sustainability Management i praksis - Efterår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Kategori

Kursus

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Start dato

6. november 2024 kl. 09:00

Slut dato

4. december 2024 kl. 16:00

Uddannelse til dig, der beskæftiger sig med ledelsen af sustainability

Varetager du sustainability management – som CSR-manager eller specialist indenfor bæredygtighed og ESG? Er du projektleder, funktionschef, selvstændig konsulent eller på anden måde involveret i arbejdet med bæredygtighed i virksomheden?

Så er uddannelsen dit naturlige skridt videre. Den giver dig og din organisation et effektivt kompetenceløft på kort tid, og forløbet ledes af branchens bedste praktikere.

Uddannelsen forbereder dig på en fremtid, hvor nye CSR-regler, krav, standarder, lovgivning og forventninger presser sig på. En fremtid, hvor din rolle som Sustainability Manager er vigtigere end nogensinde før, og du skal knække koden for bæredygtig ledelse i din virksomhed.

12 grunde til at være med:

 1. Styr på din rolle og på bæredygtig ledelse i praksis 
 2. Overblik over de strategiske og operationelle niveauer af indsatsen 
 3. Forretningsnære værktøjer skabt af erfarne praktikere 
 4. Personlig udveksling med erfarne eksperter 
 5. Papir på dine kompetencer 
 6. Tjek på terminologierne 
 7. Styr på standarder og systematik 
 8. Fod på lovgivning samt krav til rapportering og kommunikation 
 9. Stærkt personligt netværk indenfor CSR og ESG 
 10. Ny status i virksomheden og på arbejdsmarkedet 
 11. Værktøj til at gøre en bæredygtig forskel i verden

Den 12. grund er, at vi brænder for kvalitetsundervisning, hvor tunge slides er forbudt og erstattet af engagerende formater og interaktive læringsprincipper. Vores deltagere har en generel tilfredshedsscore på 4,6/5, mens selve undervisningen scorer 4,8/5. 

Holdet bag uddannelsen har mange års praktisk erfaring med bæredygtighed i alt fra startups over produktionsvirksomheder til børsnoterede og internationale koncerner, og har herudover stor ekspertise inden for netop udvikling af træningsprogrammer. Forløbets form og indhold er dermed baseret på førstehåndserfaring med, hvad der skal til for at lede bæredygtighed i praksis samt hvordan man uddanner mennesker i netop dét.

Forløb

Uddannelsen består af 6 undervisningsdage, hvor vi starter med at få overblik over historiske perspektiver, gængse terminologier og anvendte standarder. Så flyttes fokus til principper for strategisk og operationel praksis, herunder fx rapportering og kommunikation. Mellem modulerne udføres praksisnære opgaver, der hjælper dig til at finde din rolle, slibe dine våben og bruge uddannelsens indhold til at styrke forretningen.

Forløbet i både Jylland og Sjælland fra 30.000 kr. pr. deltager

Du kan tilmelde dig vores forløb i både Jylland og Sjælland. Læs meget mere om forløbet, se datoer og meget mere her.

Her du også finder praktisk information og kan læse mere om vores undervisere og gæsteundervisere.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.