Stryhns Gruppen lancerer nøglehulsmærkede pålægssalater som de første i markedet

Som en del af ambitionen om at sikre sundere alternativer til forbrugerne, lancerer Stryhns Gruppen nu nøglehulsmærkede pålægssalater fra K-Salat som den første fødevareproducent i kategorien.

Med afsæt i velkendte hverdagsklassikere fra K­-Salat, er Stryhns Gruppen de første i markedet til at lancere nøglehulsmærkede pålægssalater. Det betyder, at pålægssalaterne fremover vil indeholde 30 % mindre fedt, salt og sødt – og flere grøntsager.

”Som en af landets største leverandører, tager vi et medansvar i at sætte sundhed på dagsordenen, og vi har som mål, at vi inden 2025 tilbyder danskerne et sundere alternativ til de originale varianter. Derfor er vi utroligt stolte af, at vi nu er klar til at lancere nøglehuls­mærkede pålægssalater – og så endda som de første,” siger Lars Bo Christiansen, marketingdirektør i Stryhns Gruppen.

Med nøglehulsmærket melder K-­Salat sig for alvor på banen med et sundere alternativ inden for pålægssalater.

”Forbrugerne efterspørger i stigende grad sundere og mere klimavenlige fødevarer, og det er en tendens, vi kommer til at opleve endnu mere i fremtiden. Og der er det naturligvis vores ambition at være med helt forrest,” siger Lars Bo Christiansen.

Ny indpakning men samme smagsoplevelse
De tre nøglehulsmærkede pålægssalater – Italiensk Salat, Skinkesalat og Æggesalat – imødekommer især den yngre målgruppes ønsker om mindre mayonnaise og mere grønt men med samme gode smag og kvalitet.

”Gennem en god innovationsproces og et tæt samarbejde mellem vores dygtige marketing- og innovationsmedarbejdere, er vi lykkedes med at lave et sundere men stadig velsmagende alternativ til det klassiske frokostbord eller det lette aftensmåltid. Det har bl.a. krævet et omfattende kvalitetsarbejde og en lang række smagstest,” fortæller Lars Bo Christiansen og fortsætter:

”Vi har også givet emballagen et løft for at sikre, at budskaberne fremstår tydeligt, og at produkterne fanger kundernes opmærksomhed, når de går langs kølemontrerne i dagligvarehandlen. Vi håber, at forbrugerne vil tage godt imod vores nyeste skud på stammen.”

Ambitionen er at udvikle endnu flere produkter til den nøglehulsmærkede pålægssalat­kategori i de kommende år.

26.06.2023Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Bæredygtighedsrapport fra Stryhns Gruppen viser markant fald i CO2-udledning i 2022

20.01.2023Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Stryhns Gruppen lancerer nøglehulsmærkede pålægssalater som de første i markedet

16.06.2022Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Stryhns Gruppen gør status på et år med bæredygtighedsarbejde

28.03.2022Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Stryhns Gruppen lancerer ny postej uden kød

10.01.2022Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Stryhns Gruppen i nyt samarbejde med Børns Vilkår

31.05.2021Stryhns Gruppen A/S

Sponseret

Stryhns Gruppens 2020 bæredygtighedsrapport