Sommerens produktion af solenergi

Solceller er en bæredygtig og miljøvenlig måde at generere elektricitet på. Mens solceller er effektive året rundt, er det særligt en fordel at have solceller installeret om sommeren. Men hvordan påvirker sommeren solcellernes energiproduktion?

Solceller om sommeren er selvsagt en god idé, da de, som navnet indikerer, er drevet af solens lys. For at solceller forbliver den rette investering for virksomheder, kan det derfor være relevant at blive klogere på, hvilke særlige fordele man kan drage nytte af, hvis man har solceller om sommeren.

SOMMEREN GØR SOLCELLER TIL EN SIKKER INVESTERING

42% af den samlede solenergi produceret om sommeren, så det er altså i disse måneder, juni-august, at der bliver produceret mest solenergi. Derudover bliver 37 % produceret i foråret. Se det samlede overblik for hele årets produktion af solenergi. Derfor er solceller en investering, der særligt betaler sig i de solbeskinnede sommermåneder. 

Læs desuden om solcellers energiprosuktion om vinteren.

ET VEDVARENDE KLIMABIDRAG

Ved at producere jeres egen elektricitet fra solens lys, reducerer I jeres CO2-aftryk. Solceller er nemlig en ren energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser eller forurenende stoffer. Ved at have solceller bidrager I til at skabe en mere bæredygtig og grøn fremtid.

Læs mere om solcellers energiproduktion om sommeren, og bl.a. hvilke økonomiske besparelser en investering i solenergi medfører. 

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder