Skanska udlejer nyt hovedkvarter til GlobalConnect på Havneholmen

EQT-ejede GlobalConnect flytter fra Taastrup til nyt hovedkvarter i CPH Highline centralt i København. Skanska og GlobalConnect har netop indgået aftale om et lejemål til 400 medarbejdere til indflytning i december 2020.

CPH Highline er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattens skyskrabere. Kontoret får en 150 meter lang tagterrasse med sociale samlingspunkter og mødesteder, og er et af de første kontorhuse i København, som er skabt med fokus på medarbejdersundhed og velvære.

”Vi er rigtig glade for, at GlobalConnect har valgt CPH Highline som deres nye hovedsæde. Vi har haft stort fokus på at kontoret skal kunne tilbyde nogle inspirerende rammer, som motiverer og engagerer medarbejderne i deres arbejdsdag.” siger Elo Alsing, markedschef i Skanska.

Ledende virksomhed i Nordeuropa
Hos GlobalConnect er det en strategisk beslutning at samle medarbejderne fra de to nuværende adresser i Taastrup og Glostrup på Havneholmen. Målet er at tiltrække fremtidens talenter og skabe optimale rammer for en fælles kultur.

”En del af vores strategi og ambition er at være de bedste i branchen til at servicere vores kunder – set med vores kunders øjne. Det kræver, at vores medarbejdere er engagerede og trives, og at vi er det foretrukne sted at arbejde. Derfor har vi besluttet at flytte til et nyopført domicil – CPH Highline – med en state-of-the-art indretning, der inviterer til trivsel og samarbejde – dels blandt kontorets medarbejdere, dels på tværs af vores øvrige norske, tyske og danske lokationer,” siger Carsten Bryder, Chief Operation Officer i GlobalConnect, og tilføjer:

”Der bliver god plads, gode fælles faciliteter og fremragende omgivelser til at indfri vores strategiske ambition om at blive ’den ledende digitale infrastrukturvirksomhed i Nordeuropa’.”

Unik og attraktiv beliggenhed
Med den kommende Havneholmen Metrostation uden for døren, kun 5 minutter til Rådhuspladsen, gåafstand til Kødbyen og det trendy Vesterbro samt en synlig placering ved Vasbygade ligger CPH Highline centralt i byen.

Første fase af CPH Highline på 16.500 kvadratmeter står klar til indflytning i december 2020. Skanska forventer at byggeriet af anden fase på 15.000 kvadratmeter sættes i gang næste år.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter, og projektet afslutter 12 års arbejde med udvikling af Havneholmen, som en moderne og attraktiv bydel, der kombinerer erhverv og bolig tæt på city og havnen.

Global Connect i CPH Highline

 • Lejemål: 9.250 kvadratmeter
 • Parkeringspladser samt cykelparkering
 • Plads til 400 medarbejdere med mulighed for udvidelse

Fakta CPH Highline

 • CPH Highline er et bæredygtigt byggeri der DGNB certificeres
 • Elforsyningen kommer blandt andet via solceller på taget
 • Fjernkøling i bygningen sikre en høj oppetid og er en bæredygtig kølemetode
 • Kontoret har fokus på sundhed med yoga, egne kajakker, outdoor-gym og stor taghave
 • Fælles økologisk kantine, café og loungeområde
 • Effektivt byggeri: 1 medarbejder pr. 15 kvadratmeter
 • Samlet areal: 16.500 kvadratmeter
 • 2 ledige lejemål med i alt 2.300 kvadratmeter. Indflytning 1. kvartal 2021
   

30.01.2020Skanska A/S

Sponseret

Første spadestik til Kejserhaven

26.11.2019Skanska A/S

Sponseret

Skanska starter bæredygtigt boligprojekt i Hillerød

07.11.2019Skanska A/S

Sponseret

Skanska udlejer nyt hovedkvarter til GlobalConnect på Havneholmen

27.09.2018Skanska A/S

Sponseret

Top ranked in Europe for sustainability

29.03.2016Skanska A/S

Sponseret

Comments by the President and CEO

11.02.2016Skanska A/S

Sponseret

Sustainability activities honored with two awards