Royal Unibrew anerkendt af Sustainalytics som “ESG Industry Top Rated”

Royal Unibrew modtog i april 2023 en ESG-rating på 15,5 fra Morningstar Sustainalytics, hvilket udgør en lav risikovurdering og placerer virksomheden som ”ESG Industry Top Rated” i 2023.

Royal Unibrew modtog i april 2023 en ESG-rating på 15,5 fra Sustainalytics, en global leder i ESG research og data, hvilket udgør en lav risikovurdering og placerer virksomheden som ”ESG Industry Top Rated” i 2023Denne top ESG-rating er et vidnesbyrd om Royal Unibrews ustandselige indsats for at fremme ansvarlige forretningspraksisser, der skaber langsigtet værdi for alle interessenter. Royal Unibrew er beæret over anerkendelsen, som understreger ESG’s afgørende rolle i forhold til virksomhedens ambition om at være det foretrukne valg for fremtiden (red. THE PREFERRED CHOICE for the future). Således er Royal Unibrew forpligtet til fortsat at forbedre sine indsatsområder inden for ESG.

"Vi er stolte af at blive anerkendt som en førende virksomhed inden for ESG," lyder det fra Lars Jensen, CEO i Royal Unibrew. "Denne præstation ville ikke have været mulig uden vores medarbejderes hårde arbejde og dedikation til at fremme ansvarlige forretningspraksisser. Vi tager vores ansvar alvorligt og forstår vigtigheden af at integrere ESG i vores beslutnings-processer."

Royal Unibrew anerkender imidlertid, at der stadig er meget arbejde at gøre for at fremme ESG-agendaen. Derfor søger virksomheden konstant måder at reducere sit CO2-aftryk, fremme mangfoldighed og inklusion og involvere interessenter for at sikre, at man imødekommer deres behov.

Royal Unibrew er dybt engageret i at fremme ansvarlige forretningspraksisser og skabe en bedre verden for kommende generationer. Mens verden står over for en stigende række miljø-, sociale- og ledelsesmæssige udfordringer, er virksomheden fast besluttet på at bruge sin ekspertise og ressourcer til at yde positiv indvirkning og skabe en bedre verden for alle.

"Vi er stolte af vores præstationer, men vi ved, at vi har et ansvar for at gøre mere," siger Lars Jensen. "Vi er forpligtet til at opbygge og udvikle en bæredygtig fremtid for alle, og vi vil fortsætte med at accelerere vores ESG-indsats, så vi kan bidrage til positiv forandring i verden."

Om Royal Unibrew
Royal Unibrew producerer, markedsfører, distribuerer og sælger kvalitetsdrikkevarer med en ambition om at være det foretrukne valg. Drikkevarevirksomheden står på ryggen af mere end 35 danske bryggerier og drikkevareproducenter og er især kendt for brands som Faxe Kondi, Egekilde og Royal Beer samt partnerbrands som Pepsi og Heineken. I dag er Royal Unibrew Danmarks andenstørste drikkevarevirksomhed. Royal Unibrew er en del af Royal Unibrew Group med aktiviteter i Finland, Italien, Frankrig, Norge, Sverige, Canada og Baltikum. Derudover forhandles koncernens produkter i mere end 70 lande verden over.

For mere information om Royal Unibrews engagement i ESG, læs venligst her: Sustainability

12.02.2024Royal Unibrew A/S

Sponseret

Royal Unibrew reducerer gasforbrug markant

06.11.2023Royal Unibrew A/S

Sponseret

Royal Unibrews klimamål godkendt af SBTi

14.06.2023Royal Unibrew A/S

Sponseret

Nyt biogasanlæg sikrer CO2-neutral energi til Royal Unibrew

Royal Unibrew anerkendt af Sustainalytics som “ESG Industry Top Rated”

13.06.2023Royal Unibrew A/S

Sponseret