Restaurationsbranchen
14.11.2022Marine Stewardship Council
Sponseret
MSC giver Årets Guldfisk til LETZ SUSHI for arbejdet med at fremme bæredygtig fisk og skaldyr i restaurantverdenen.
Med sit vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi, hvad enten det angår fisk, ris eller emballage, har LETZ SUSHI taget faklen og vist hvor langt man kan komme med og på stærke værdier, der hjælper verden i den rigtige retning.
27.01.2022PensionDanmark
Sponseret
Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København
Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.
17.12.2021Global Compact Network Denmark
Sponseret
Fem konkrete løsninger på restaurationsbranchens udfordringer inden for miljø og klima
Projektet ’Verdensmål i Værdikæden’ har over to år udarbejdet løsninger på nogle af restaurationsbranchens største miljø- og klimamæssige problematikker. Denne artikel præsenterer projektets fem største bedrifter med tilhørende konkrete løsninger og redskaber, der nu er til rådighed for offentligheden.
06.07.2021CSR.dk
Dansk madspild sættes under ekstra lup
Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.
09.11.2020Factlines
Sponseret
Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer
Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.
Erhvervsakademi Aarhus
Underviser inden for bæredygtighed og grøn omstilling
Erhvervsakademi Aarhus søger en ny kollega til undervisning på vores kurser og efter-/videreuddannelser indenfor virksomhedernes grønne omstilling og bæredygtighed. Jobstart er 1. marts.
Område
Midtjylland
Ansøgningsfrist
31.12.2023
Miljømærkning Danmark
Kommunikationskonsulent med fokus på forbrugere og presse til Miljømærkning Danmark
Synes du, der er brug for at sætte tempoet op på den grønne omstilling, og vil du gerne bidrage? Kan du komme ud over rampen med at tilpasse sprog og budskaber til de mange forskellige forbrugermålgrupper og -kanaler? Og er du klar til at opsøge og servere gode historier til medierne? Så er det måske dig, vi søger.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
07.12.2023
Etisk Handel Danmark
Praktikant
Vil du være med til at sætte fart på den grønne og ansvarlige omstilling? Så er det nu vi søger praktikanter til forårssemesteret 2024.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
31.12.2023
Viegand Maagøe
Studentermedhjælper med interesse og kompetencer inden for livscyklusanalyser
Interesserer du dig for livscyklusanalyser (LCA) og andre miljøanalyser, og vil du gerne udbygge din viden om, hvordan de bruges i praksis? Så er det dig, vi leder efter! Viegand Maagøe søger en studerende, der er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for Miljøteknologi eller lign., og som brænder for at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, livscyklusanalyser og bæredygtighed.
Område
Hele landet
Ansøgningsfrist
30.12.2023
Udgiver
Copyright 2023