Rent drikkevand er et fælles ansvar

Det er vores forpligtelse som en global virksomhede at tage et globalt ansvar for vores fælles vandressourcer

Rent og sikkert drikkevand har i de sidste par år haft et forøget fokus hos Philip Morris International. Det har vi en forpligtigelse for at være med til at sikre som en global virksomhed.

I vores sidste rapport fra 2019 oplyste vi om vores planer i forbindelse med et projekt vedrørende rent og sikkert drikkevand til landmænd inden for tobaksdyrkende områder i Mozambique. Vi arbejder stadig aktivt på gennemførelsen af projektet. Udviklingen af projektet har desværre været udskudt på grund af de udfordringer, der er opstået på grund af pandemien, men kampen fortsætter. Mange virksomheder udnytter desværre de ressourcer, der er til rådighed på de afrikanske kontinent. Vi håber derfor, at projekter som dette kan være med til at sikre en bæredygtig produktion.

I Danmark ligeledes er der et stort fokus på rent drikkevand. Her er den seneste positive udvikling, at 80% af kommunerne nu har gennemført de obligatoriske risikovurderinger af de boringsnære beskyttelsesområder. Det har kommunerne gjort i rekordfart på lidt over et år. Vi skal dog ikke udelukkende fokusere på drikkevandet herhjemme, men hele tiden stille høj krav til at de produkter vi forbruger ikke bidrager til forringet drikkevandskvalitet i andre dele af verden.

I Philip Morris International og kommunerne viser vi, hvordan vi kan handle med konkrete projekter, initiativer og ikke mindst visioner, som kan sikre rent drikkevand, uanset om du bor i Danmark eller Mozambique.

Læs mere om hvordan PMI arbejder bæredygtigt med de globale vandressourcer. 

24.03.2023Philip Morris ApS

Sponseret

PMI recognized in the Bloomberg Gender-Equality Index for the third consecutive year

26.12.2021Philip Morris ApS

Sponseret

Et bæredygtigt landbrug skaber grøn og social vækst

24.12.2021Philip Morris ApS

Sponseret

Et bæredygtigt design er fremtiden

22.12.2021Philip Morris ApS

Sponseret

Rent drikkevand er et fælles ansvar

20.12.2021Philip Morris ApS

Sponseret

Ligeløn i Philip Morris International

19.12.2021Philip Morris ApS

Sponseret

Philip Morris International har en central rolle for at fremme en mere bæredygtig verden