Råd til en vellykket ansættelse af flygtninge på din arbejdsplads

At få flygtninge vellykket ombord på en arbejdsplads kræver mere end den sædvanlige onboarding-proces. At fastholde dem kræver ofte også en bredere indsats for en inklusiv arbejdsplads end mange begår i dag.

20.03.2019

Sponseret

Deloitte

I Danmark skiller en del virksomheder sig i dag ud ved at gøre en markant indsats for at ansætte og integrere flygtninge på arbejdspladsen. Det giver god mening – ikke bare for flygtningene men også for arbejdsgiverne såvel som andre medarbejdere.

Deloitte har netop udarbejdet en vejledning til hvordan virksomheder kan fremme integrationen af flygtninge på arbejdspladsen. Den indeholder gode konkrete råd til, hvordan man skaber en inklusiv og rummelig kultur, når en ny flygtning kommer ind på arbejdspladsen – lige fra on-boarding af den nye medarbejder til kommunikation, samarbejde, udvikling og trivsel.

”Vi håber, vejledningen kan hjælpe virksomheder med at flytte sig fra hensigt til handling”, siger Helena Barton, partner i Deloitte. ”Udover værdien for den enkelte flygtning og virksomhed, så er der en klar samfundsøkonomisk gevinst, når flygtninge kommer i arbejde. Selvfølgelig er det ikke uden udfordringer, men mange virksomheder har vist at de kan overvindes. Det er meget inspirerende, hvordan flere og flere virksomheder tager ansvar for at integrere flygtninge på arbejdsmarkedet.”

Vejledningen kan hentes her: https://www2.deloitte.com/insights/us/en/topics/value-of-diversity-and-inclusion/refugee-workers.html  (Vejledningen er på engelsk).

21.11.2022Deloitte

Sponseret

Supply Chain Sustainability – How to ensure real progress?

07.11.2022Deloitte

Sponseret

En fjerdedel af verdens arbejdskraft er truet af klimaforandringer

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

15.04.2019Deloitte

Sponseret

Nyt innovationsprogram for SMVer skal udvikle bæredygtige løsninger med afsæt i 3D-print

26.03.2019Deloitte

Sponseret

How can you implement the SDGs in your business?

20.03.2019Deloitte

Sponseret

Råd til en vellykket ansættelse af flygtninge på din arbejdsplads