PODCAST: Bæredygtig Business nr. 10 - Nille Skalts

I denne episode af Bæredygtig Business taler vi med Nille Nolsø Skalts, som er direktør for B Corp Danmark. Hun fortæller om konceptet CEO-aktivisme og de motiver og formål, der ligger bag, når virksomhedsledere udmelder personlige holdninger offentligt.

Hvorfor vælger nogle virksomheder og direktører at tage stilling og udtale sig om brandvarme politiske emner, når der er en overhængende risiko for at gøre sig uvenner med potentielle kunder? Er det måske fordi de ikke kan lade være? Eller er det mon et snedigt marketingtrick? Indimellem ser det i hvert fald ud til at virksomheder, der tør melde holdninger ud i samfundsdebatten, oplever større salg og en målbar forbrugerloyalitet.

Vi har mødt Nille Skalts, selverklæret corporate activist samt direktør i Märk og den danske B Corp-bevægelse, til en snak om muligheder og faldgruber for de virksomheder, der tør tage et standpunkt og træde ind i en arena, hvor der både er drøje hug og store summer at hente.

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-10-erhvervslivets-aktivister-med-nille-skalts-fra-b-corp-danmark

19.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Letbæk Plast er genanvendelses svar på en nutidig alkymist

16.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Møbelkoncern planter ”juletræer” i Ghana

12.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Genbrugte materialer skaber unikke møbler med miljøgevinst

05.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Møbler med klassiker-potentiale lever længere

28.11.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Fremtidens møbler skal kunne skilles ad

09.07.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Vær en del af løsningen eller luk virksomheden - hvad enhver leder skal forstå for at tiltrække kompetente unge