Søg
Menu
Annonce
14.02.2025CSR.dk
Forbrugerne er klar til grøn takeaway, men branchen skal have hjælp
En ny rapport fra DTU understreger behovet for et bedre udbud af plantebaseret takeaway. Et samarbejde mellem branchen og grønne organisationer viser vejen.
15.11.2024CSR.dk
Hos stor virksomhed er kødtunge tallerkener fortid
Et nyt initiativ i energikoncernen Ewii skrues der op for de grønne ambitioner for frokostordningen – og ledelsen går selv forrest.
30.03.2023KMC
Sponseret
Taking cheese to a plant-based level
When you think of cheese, potato starch is probably not the first ingredient to cross your mind. However, at KMC potatoes equals cheese.
17.01.2023CSR.dk
Forskere bruger AI til at få viden om bæredygtig kost på Twitter
Med forskning i såkaldt argument mining har et forskerhold fra Københavns Universitet ’udvundet’ nyttig viden om udbredelse af plantebaseret mad.
Udgiver
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S
Telefon: 53506060
Indhold
Copyright 2023
Kategorier
Events
Jobmarked
Rapporter og relevante filer
Temaer
Partnere
RSS-feed