Og de nominerede til Odense Bæredygtighedspris 2014 er...

NCC Green Asphalt, Naboskabsambassadørerne og BioTrans Nordic er de tre nominerede bæredygtige aktører til Odense Bæredygtighedspris 2014. Hvem der vinder prisen afslører Odense Bæredygtighedsråds formand Anker Boye d. 25/2-2015 på Odense Rådhus

Sidste års vandt Økologihaven Odense Bæredygtighedspris. Direktør Johnny Albertsen ses med blomster og diplom.

Det er Odense Bæredygtighedsråd som uddeler Bæredygtighedsprisen og rådets formandskab var endnu en gang på en hård opgave, da de skulle finde årets nominerede, fortæller rådets formand Anker Boye:
   
- Indstillingerne afspejler de mange forskellige måder hvorpå, der arbejdes med bæredygtige initiativer i Odense. Og det er meget glædeligt, at der var både virksomheder, foreninger og private initiativer blandt de indstillede bæredygtige initiativer.

Hos NCC Roads kommer der mere og mere fokus på det bæredygtige fortæller Markedschef Hans A. Muurholm, NCC Roads A/S:

Hos NCC Roads er vi meget begejstrede over nomineringen til Odense Bæredygtighedspris. Bæredygtighed har større og større fokus i vores daglige arbejde på alle niveauer i organisationen lige fra tilbudsregning og produktion til udlægning af asfalt på det fynske vejnet.

Naboskabsambassadør Gulshan Din glæder sig over nomineringen:

- Ideen om naboskabsambassadører er kommet fra Vollsmoses beboere selv. Derfor er vi rigtig glade for at opleve, at vores naboer sætter pris på den indsats, vi gør. Det er en rar fornemmelse at gøre en forskel i forhold til både trivsel og tryghed i Vollsmose, siger Gulshan Din.

Direktør Søren Jeberg, BioTrans Nordic glæder sig over at nomineringen sætter yderligere fokus på virksomhedens bæredygtige løsning:

- Når man ser et bæredygtigt koncept for sig, som vi så med Biotrans systemet – hvor man sparer penge for kunderne og samtidig undgår lugt og tunge løft, bekæmper skadedyrsproblematikkerne, sparer CO2 og meget mere - ja så er man forpligtet til at føre det ud i livet. Vi er derfor uhyre glade for nomineringen, fordi den er med til at sætte fokus på, hvor vigtige bæredygtige løsninger er.

03.09.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Tuyen Phan vinder Hverdagsaktivisten 2019

29.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Bæredygtig emballage vinder Odense Verdensmålspris 2019

Plus Pack A/S er nomineret til Odense Verdensmålspris

25.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

21.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Borgere er nomineret til Klimapris for regnvandsløsninger

20.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

exodraft A/S er nomineret til Klimaprisen

14.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

12 nominerede til Odenses verdensmålspriser er fundet