NYHED! Kom på forkant med CSRD/ESRS compliance; nemt, effektivt og dynamisk

Med Valifieds innovative og dynamiske ESG Enterprise Løsning bliver det muligt for din virksomhed løbende at imødekomme ESG lov- og markedskrav effektivt i hele jeres økosystem og værdikæde. Del og indhent nemt ESG-data. Få overblik, lav løbende benchmarks og byg en stærkere og mere bæredygtig værdikæde

12.06.2023

Sponseret

Valified

Styrk din virksomheds ESG-profil og overhold ESRS-reguleringen med vores ESG Enterprise løsning

Valifieds banebrydende ESG-platform hjælper din virksomhed med at opfylde de nye krav til ESRS/CSRD dataindsamling og rapportering. Vi indhenter data fra dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere samt sikrer, at din ESG-rapportering opfylder de nødvendige standarder. Løsningen er bygget på en dynamisk model, der imødekommer både nuværende og kommende compliance krav og lever op til gældende standarder. ESG data som din bank, investorer og fonde vil sætte pris på.

Valifieds ESG Platform gør arbejdet med bæredygtighed nemt for dig:

Byg din egen ESG-spørgeramme. Invitér og send ESG-data anmodning til bl.a. kunder og leverandører med direkte link til Valifieds ESG platform. Her får de hjælp og adgang til digitale værktøjer, viden og support samt mulighed for nem deling af deres ESG data og indsatser.

Bliv kontaktet - hvor kan vores løsning imødekomme din virksomheds behov

Vi vil gerne invitere din virksomhed til et uforpligtende møde, hvor vi kan præsentere jer for vores ESG Enterprise løsning og demonstrere, hvordan den kan hjælpe jer og med fokus på at diskutere din virksomheds specifikke krav og sikre, at vores løsning er fuldt tilpasset jeres behov. Få også indsigter og erfaringer fra vores ESG-arbejde med en række af vores samarbejdspartnere: Arbejdernes Landsbank, Arbejdsgiverforeningen KA (SMV-Manifest), Copenhagen Fintech, Danmarks Eksport - og Investeringsfond, Danske Medier, DRC - Danmarks Restauranter & Caféer, Kreativitet & Kommunikation, Nykredit (Nykredit ErhvervsBank), SMVdanmark, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Tryg, Vestjysk Bank

Klik her for at tilmelde dig vores webinar: https://www.valified.com/webinar-enterprise

Er du interesseret i at blive kontaktet af Valified? Klik her: www.valified.com/priser

Denne artikel er del af et tema:

Tema: ESG Compliance - hvordan tæmmer man monsteret?

Hvad kan virksomheder gøre for at komme i mål med ESG-compliance – og hvem kan hjælpe med at få det til at ske? Vi ser på compliance i bred forstand, men har særligt fokus på CSRD.

05.06.2024Valified

Sponseret

Valified har ESG-aben!

22.05.2024Valified

Sponseret

Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

08.05.2024Valified

Sponseret

GRATIS Valified Kickstart - Værdi á 1.499 kr. | OPSTART 14. MAJ

11.04.2024Valified

Sponseret

Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

12.03.2024Valified

Sponseret

Træsektionen & Valified i strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact