BioTrans Nordic er nomineret til Odense Bæredygtighedspris 2014

BioTrans Nordic er en af tre nominerede bæredygtige aktører til Odense Bæredygtighedspris 2014. Om de vinder prisen afslører Anker Boye d. 25. februar Odense Rådhus. Alle er velkomne til arrangementet.

BioTrans Nordic leverer bæredygtige løsninger til danske storkøkkener. Fra højre: Søren Jeberg og Søren Phil, BioTrans Nordic.

Direktør Søren Jeberg, BioTrans Nordic glæder sig over at nomineringen sætter yderligere fokus på virksomhedens bæredygtige løsning:

- Når man ser et bæredygtigt koncept for sig, som vi så med Biotrans systemet – hvor man sparer penge for kunderne og samtidig undgår lugt og tunge løft, bekæmper skadedyrsproblematikkerne, sparer CO2 og meget mere - ja så er man forpligtet til at føre det ud i livet. Vi er derfor uhyre glade for nomineringen, fordi den er med til at sætte fokus på, hvor vigtige bæredygtige løsninger er.

BioTrans Nordic arbejder for at øge bæredygtig udnyttelse af madaffald fra køkkener. Arbejdsmiljø, hygiejne, ressourceudnyttelse, grøn energi, sparet CO2 og god økonomi er i højsædet.

BioTrans systemet er et automatisk og lukket system, som fjerner madaffald direkte fra køkkenet. Det betyder færre tunge løft, mindre håndtering af madaffald og øget effektivitet. Samtidig er løsningen lugtfri, og almindelige affaldsbeholdere undgås – resultatet er bedre hygiejne i køkkenet.

BioMasteren kværner madaffaldet, og pumper det via et lukket system til en tank som blot tømmes 6-10 gange om året, hvilket reducerer CO2 udledning fra transporten. Den kværnede biomasse bruges til produktion af biogas, og samtidig recirkuleres næringsstoffer og organisk materiale til jordbrug.

Om arrangementet:
Tid og sted: Onsdag d. 25. februar 2015, kl. 16—18 i Festsalen på Odense Rådhus.
Tilmelding: Senest d. 18. februar via www.odense.dk/Baeredygtighedsraad
Angiv venligst ved tilmeldingen om du fx har behov for døvetolk.

Ud over BioTrans Nordic er Naboskabsambassadørerne i Vollsmose og NCC Green Asphalt nomineret til Bæredygtighedsprisen.

03.09.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Tuyen Phan vinder Hverdagsaktivisten 2019

29.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Bæredygtig emballage vinder Odense Verdensmålspris 2019

Plus Pack A/S er nomineret til Odense Verdensmålspris

25.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

21.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Borgere er nomineret til Klimapris for regnvandsløsninger

20.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

exodraft A/S er nomineret til Klimaprisen

14.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

12 nominerede til Odenses verdensmålspriser er fundet