LITE bygger Fremtidens klasseværelse

LITE har indgået et samarbejde med Vendsyssel Friskole, hvor vi laver en prøveopsætning på belysningen i skolen efter de nye standarder.

10.04.2015

Sponseret

LITE A/S

Prøveopsætning på Vendsyssel Friskole
I samarbejde med Vendsyssel Friskole arbejder vi i disse dage på at lave et testlokale i en 4. klasse. Skolens udgangspunkt er en total udskiftning til LED belysning. Både leder og lærere er meget visionære omkring lys og læring. De forstår, og tænker på alle de positive eftervirkninger det vil have på eleverne og lærerne at befinde sig i det rigtige lys. Vi er meget spændte på resultatet, og kan ikke vente med at fortælle mere om dette.

Når LITE projekterer belysning, tager vi allerede nu hensyn til de opdaterede LUX krav i den nye standard. Vi rådgiver omkring lyskvalitet, farvegengivelse og luminansspring, der kan give den lille smule ekstra lyskvalitet der gør, at lokalet bliver et fristed til fordybelse og koncentration. Fremfor et stresset miljø, der opfordrer til støj, giver hovedpine og større fravær. ?

LITE bygger fremtidens klasseværelse

Mens vi venter på, at de nye standarder for belysning i Danmark træder i kraft, forbereder vi os allerede nu hos LITE A/S på fremtidens skole. ?

Allerede i dag byder vi vores kunder velkommen i en verden af lys. Forskellige applikationer præsenterer hver et miljø. Nu arbejder vi hårdt på at præsentere fremtidens klasselokale.

Med hensynstagen til dagslys, lyskvalitet og synsforhold, som har stor betydning for børnenes trivsel og udvikling, udbygger vi vores showroom og giver vores bud på fremtidens klasseværelse.

I Danmark findes der i dag ca. 1.742 skolebygninger til brug for folkeskolen. Tilstanden i de eksisterende skoler er præget af nedslidte lokaler, utilstrækkelig vedligeholdelse og manglende tilpasning til de krav, som skoleloven forudsætter vedrørende de fysiske rammer for den pædagogiske virksomhed.

Danmark er derfor kun i begyndelsen af en lang årrække med renovering, ombygning og nybyggeri.

Vi glæder os til, at slå dørene op i august 2015.

?

14.09.2015LITE A/S

Sponseret

Optimér din virksomheds grønne profil - og giv dine ansatte bedre arbejdsforhold

02.09.2015LITE A/S

Sponseret

Overholder din virksomhed Dansk Standard for lys?

03.06.2015LITE A/S

Sponseret

Få inspiration til bæredygtig belysning

10.04.2015LITE A/S

Sponseret

LITE bygger Fremtidens klasseværelse

04.03.2015LITE A/S

Sponseret

Grøn teknologi forenes med hurtige biler