Erhvervsakademi Aarhus

Kursus

Kursus: Ledelse og bæredygtighed

Sæt retningen for arbejdet med bæredygtighed, engager organisationen og få viden om hvordan du arbejder henimod mere bæredygtighed og grøn omstilling i din organisation. 4 kursusdage i Aarhus på statsgodkendt efteruddannelse med ECTS-point.

Kategori

Kursus

Sted

Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Dato

8. marts 2024

Tidspunkt

08:30

Bæredygtighed og grøn omstilling er et vilkår, mange danske virksomheder og organisationer er begyndt at forholde sig til. Bæredygtighed og grøn omstilling kan blive fremtidens konkurrenceparameter for din organisation.

Hvis du og din organisation har bæredygtighed som ambition, vil udfordringen først og fremmest være at forstå - og senere håndtere - den komplekse omstilling. Her er ledelse afgørende for at lykkes.

Lær om ledelse af bæredygtighed i organisationen.

Bæredygtighed rejser en række spørgsmål: For hvad er bæredygtighed egentlig for en størrelse? Og hvordan kan vi, som organisation, arbejde med at integrere disse tanker i vores måde at arbejde på? Hvad kræver det helt konkret af os, og hvordan får vi det til at ske?

Det er netop nogle af de spørgsmål, vi vil arbejde med på kurset i 'ledelse og bæredygtighed'.

"Kurset bekræftede mig i, at vi er på rette vej. Den grønne omstilling er et komplekst emne og der er mange knapper at dreje på. Derfor har det været spændende for mig at høre, hvordan andre brancher og faggrupper takler det" - Jens Peter Frimor, tidligere smed, Project Manager & Head of QHSE Management, CSK Stålindustri A/S, Thisted

Kurset tager i høj grad udgangspunkt i, at du også selv er aktiv og bidrager med dine egne cases. Hermed får du mulighed for at afprøve forskellige værktøjer og processer.

Du får grundig indsigt i fx:

  • FN's verdensmål som drivkraft for bæredygtig udvikling
  • Cirkulære forretningsmodeller som understøtter bæredygtig produktion og udvikling
  • Ledelse af bæredygtighed – fra vision til konkrete skridt
  • Metoder til skabelse af retning, engagement og samarbejde om bæredygtig udvikling
  • Organisationen som del af et økosystem, der skaber bæredygtige løsninger
  • Hvordan får vi mod og handlekraft til omstillingen – de små eksperimenters kraft

Tag som enkeltstående kursus, eller komplet statsgodkendt efteruddannelse

  • Kurset afsluttes med en eksamen, hvor du opnår 5 ECTS-point.

  • Kurset kan også indgå som en del af en hel diplomuddannelse i ledelse, som er en anerkendt, statsgodkendt efteruddannelse på HD-niveau. Kurset kan også indgå på andre akademiuddannelser.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.