Hvem skal vinde Odense Bæredygtighedspris 2016?

Odense Bæredygtighedsråd hylder hvert år et bæredygtigt initiativ ved at uddele Odense Bæredygtighedspris. Frem til den 19. december 2016 kan kandidater, som har gjort en særlig indsats for at fremme bæredygtighed i Odense, indstilles til prisen.

Anker Boye, borgmester og fmd. for Odense Bæredygtighedsråd sammen med direktør for FAB, Bent Bøllingtoft. .

Anker Boye, borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd håber prisen medvirker til at sætte fokus på bæredygtighed i det odenseanske erhvervsliv og blandt andre lokale aktører:

- Bæredygtighedsrådet var for nylig vært ved et velbesøgt arrangement om bæredygtighed. Deltagerne var meget interesserede og spørgelystne og med oplæg fra tre lokale initiativer, står det klart, at der allerede er mange gode, bæredygtige initiativer i Odense. Jeg håber derfor, at vi igen i år, får mange gode indstillinger til bæredygtighedsprisen både fra virksomheder og andre aktører, siger Anker Boye.

Sidste år vandt Fyns Almennyttige Boligforening (FAB) Odense Bæredygtighedspris for renoveringen af Korsløkken. Bent Bøllingtoft, direktør ved FAB fortæller:

- At vinde Bæredygtighedsprisen sidste år var en vigtig anerkendelse af vores arbejde. Det bekræftede os i, at ved at tænke økonomiske, miljømæssige og sociale hensyn ind i vores byggerier og renoveringer fra starten, skaber vi ganske enkelt de bedste løsninger for vores beboere nu og i fremtiden, fortæller Bent Bøllingtoft.

Fakta
Målgruppen for Odense Bæredygtighedspris er bred, derfor kan både odenseanske virksomheder, organisationer, foreninger, personer eller initiativer indstilles til prisen. Det er muligt både at indstille sig selv og andre kandidater. Der indstilles initiativer til prisen ved at bruge et værktøj (bæredygtighedspuslespillet), som hjælper med at få overblik over alle aspekter af ens bæredygtige initiativ. Indstillinger skal sendes til tjc@odense.dk senest den 19. december 2016. Rådets formand Anker Boye uddeler prisen den 9. marts 2017, kl. 16.00-18.00 på Odense Rådhus.

Læs mere om Odense Bæredygtighedspris: http://www.odense.dk/Baeredygtighedspris

03.09.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Tuyen Phan vinder Hverdagsaktivisten 2019

29.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Bæredygtig emballage vinder Odense Verdensmålspris 2019

Plus Pack A/S er nomineret til Odense Verdensmålspris

25.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

21.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Borgere er nomineret til Klimapris for regnvandsløsninger

20.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

exodraft A/S er nomineret til Klimaprisen

14.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

12 nominerede til Odenses verdensmålspriser er fundet