Håndvask og bæredygtigt vandforbrug går hånd i hånd i ny børnebog fra GROHE

Løven Ali er hovedpersonen i en ny illustreret børnebog skrevet af sanitetsleverandøren GROHE. Bogen skal lære børn, hvor vigtigt det er at vaske deres hænder og vigtigheden af at spare på vandet. Bogen sendes til børnehaver i hele Danmark.

Børnebogen "Da løven Ali ikke ville vaske hænder" læses højt for børnene i Børnehuset Løvbakken i Aalborg..

15.01.2021

Sponseret

GROHE

For tredje år i træk har sanitetsproducenten GROHE skrevet en børnebog som en del af deres årlige community day. Bogen hedder ”Da løven Ali ikke ville vaske hænder” og er skabt i lyset af begivenhederne i 2020; den lægger vægt på, hvor vigtigt det er at vaske hænder, men uden at spilde unødige mængder vand. I år sendes bogen til børnehaver i hele landet, og en højtlæsning af bogen kan findes på Youtube, så børnene kan tage oplevelsen med hjem.

Med børnebøgerne om delfiner, oddere og løver har GROHE skabt et univers, hvor vand er omdrejningspunktet, hvad end det er tema om plastikaffald i havet eller om hvordan nogle mennesker skal gå langt for rent drikkevand. ”Med bøgerne vil vi gerne hjælpe med at hive aktuelle emner ned på et niveau, hvor børnene også kan være med. Det fantastiske ved at involvere børn, er at de tager alle indtryk ind og tænker meget over det, der bliver læst op,” fortæller Rikke Mohr, HR-leder i GROHE Nordics og forfatter til bøgerne.

Løven Ali er hovedpersonen i en ny illustreret børnebog skrevet af sanitetsleverandøren GROHE. Bogen skal lære børn, hvor vigtigt det er at vaske deres hænder og vigtigheden af at spare på vandet. Bogen sendes til børnehaver i hele Danmark. .

Bøgerne er sendt til børnehaver i alle landsdele lige fra Sønderjylland til Fyn og Nordsjælland, og er indtil videre blevet taget rigtig godt i mod. ”Børnene er så glade for bøgerne og kan relatere til historien om løven Ali, når de selv skal vaske hænder. De går endda og minder hinanden om, at vi skal huske at spare på vandet. Så de har virkelig taget budskabet til sig," fortæller Mitra Overgaard der er pædagog hos Børnehuset Løvbakken i Aalborg.

Bogen er oversat til syv sprog og kan ses på video her.
Den første bog om delfinerne Gry & Gilbert kan læses her og den anden bog om odderne Ofelia & Oskar kan læses her.

Har man som børnehave interesse i bogen, kontakt da venligst Karoline Egelund, PR & Communications Assistant, på tlf. 30 37 53 60 eller e-mail karoline.egelund@grohe.com.

09.01.2023GROHE

Sponseret

Er du en vandhelt eller vandtyv?

14.10.2022GROHE

Sponseret

GROHE hjælper kendt kro mod bæredygtige mål

30.05.2022GROHE

Sponseret

LIXIL indvier stor solcellepark i Portugal

28.04.2022GROHE

Sponseret

Prisnomineret vandsystem reducerer plastforbruget hos danske virksomheder

15.01.2021GROHE

Sponseret

GROHE vinder eftertragtet europæisk bæredygtighedspris

15.01.2021GROHE

Sponseret

Håndvask og bæredygtigt vandforbrug går hånd i hånd i ny børnebog fra GROHE