GROHE sætter fokus på bæredygtigt vandforbrug

I forbindelse med C40-klimatopmødet i København er sanitetsvirksomheden GROHE med til at sætte fokus på bæredygtighed og formidle FN’s verdensmål ud til folket samt omformulere dem til hverdagsmål.

10.10.2019

Sponseret

GROHE

I forbindelse med C40-klimatopmødet i København er sanitetsvirksomheden GROHE med til at sætte fokus på bæredygtighed og formidle FN’s verdensmål ud til folket samt omformulere dem til hverdagsmål.

C40 bliver i år afholdt i København fra d. 9.-12. oktober, hvor over 90 ledende byer rundt omkring i verden, der aktivt er involveret i klimadagsordnen, deltager.

“Danmark for Målene”, herunder GROHE, kommer til at opstille pavilloner i Rådhushaven under Kulturnatten d. 11. oktober fra kl. 15-22. Her vil der blandt andet være mulighed for at tale med GROHE og få tips til, hvordan man kan få et mere bæredygtigt vandforbrug og derved støtte op omkring FN's verdensmåls nr. 6 “Rent vand og sanitet”.

Vidste du, at en gennemsnitlig dansker bruger op til 103 liter vand om dagen? Det svarer til omkring 37.600 liter vand om året. Det koster ikke bare mange penge men også mange miljøressourcer. GROHE vil være der for at rådgive dig i, hvordan du med få ændringer kan mindske dit vandforbrug og derved gøre en forskel for vores vandressourcer. Skift eksempelvis et gammelt toilet ud med et vandbesparende toilet eller drop at købe flaskevand i supermarkedet og tag i stedet vand direkte fra hanen.

FN's verdensmål nr. 6 handler om, at “vi skal sikre bæredygtig adgang og forvaltning af vand og sanitet for alle”. Læs mere her

I den sammenhæng vil GROHE og moderselskabet LIXIL også præsentere samarbejdet med Unicef, omkring udbredelsen af deres SATO toiletsystemer. Disse SATO produkter skal give 100 millioner mennesker adgang til bedre sanitære forhold inden 2020 og derved forebygge sygdomssmitte samt bidrage til et mere værdigt liv. Læs mere om SATO her

Glæden ved vand har altid inspireret os hos GROHE og drevet vores passion for bæredygtighed. Derfor er FN’s verdensmål naturligt blevet en integreret del af vores virksomhedsstrategi, da vi er af den overbevisning, at vi som den ledende producent af sanitetsløsninger på globalt plan bærer et ansvar. 

Et ansvar der blandt andet handler om at værne om vores jords vandressource, hvorfor vi kontinuerligt søger at udvikle sanitetsløsninger, der gør det muligt for den enkelte at have et bæredygtigt vandforbrugudtaler Peter Juul, General Manager i Norden og Baltikum hos GROHE. Han understreger ligeledes vigtigheden i at få formidlet verdensmålene ud til danskerne, og hvordan hver enkelt person kan gøre en forskel for miljøet med ganske få ændringer i hverdagen

09.01.2023GROHE

Sponseret

Er du en vandhelt eller vandtyv?

14.10.2022GROHE

Sponseret

GROHE hjælper kendt kro mod bæredygtige mål

30.05.2022GROHE

Sponseret

LIXIL indvier stor solcellepark i Portugal

28.04.2022GROHE

Sponseret

Prisnomineret vandsystem reducerer plastforbruget hos danske virksomheder

15.01.2021GROHE

Sponseret

GROHE vinder eftertragtet europæisk bæredygtighedspris

15.01.2021GROHE

Sponseret

Håndvask og bæredygtigt vandforbrug går hånd i hånd i ny børnebog fra GROHE