Frivilligcenter Odense er ny Partner i Fairtrade By Odense

Frivilligcenter Odense er ny Partner i Fairtrade By Odense, som er et samarbejde mellem det odenseanske erhvervsliv, organisationer, foreninger, kommune og enkeltpersoner om at fremme etisk handel i Odense.

Jess Kahr er centerleder ved Frivilligcenter Odense.

Jess Kahr, centerleder ved Frivilligcenter Odense fortæller:

- Frivilligcenter Odense arbejder for at fremme, styrke og udvikle det frivillige sociale arbejde i Odense. Man kan måske sige, at Frivilligcenter Odense i det daglige arbejder på et meget lokalt plan. Ved at blive partner i Fairtrade By Odense, synes jeg, at vi er med til at sende et stærkt signal om, at vores fælles ”menneskelighed” og sociale bevidsthed aldrig må lade sig stoppe af hverken kommune- eller landegrænser, siger Jess Kahr.

Anker Boye, styregruppeformand, glæder sig over opbakningen til projektet fra Partnerkredsen:

- Fairtrade By Odense skal bæres igennem i frugtbart samarbejde mellem en masse forskellige aktører i Odense. Og det er dejligt at endnu flere odenseanske aktører bliver Partnere i Fairtrade By Odense og derigennem bidrage til kampagnen, fortæller Anker Boye.

Partnerkredsen bag Fairtrade By Odense dækker over et bredt udsnit af odenseanske aktører. Partnere i Fairtrade By Odense drikker fairtrade kaffe på arbejdspladsen eller serverer fairtrade kaffe for deres kunder. Læs mere på www.odense.dk/FairtradeByOdense  

Vil din virksomhed/arbejdsplads/organisation være Partner i Fairtrade By Odense?

Så kontakt gerne Torben Jarlstrøm Clausen i Odense Kommunes Bæredygtighedssekretariat: tjc@odense.dk /tlf. 2459 7656.

Om Fairtrade By Odense

Fairtrade By Odense er et samarbejde mellem det odenseanske erhvervsliv, organisationer, foreninger, kommune og enkeltpersoner om at fremme etisk handel i Odense. Fairtrade By Odense er besluttet af Odense Byråd på baggrund af en anbefaling fra Odense Bæredygtighedsråd. Fairtrade By er en international kampagne for byer, der beskæftiger sig med etisk handel. I Danmark er fx Odense og København Fairtrade Byer og på verdensplan er der over 1.500 Fairtrade Byer. Følg Fairtrade By Odense på facebook: http://www.facebook.com/FairtradeByOdense. På Instagram: @FairtradeByOdense.

Om Frivilligcenter Odense

Frivilligcenter Odense har til formål at støtte, udvikle og fremme frivilligheden i Odense. Frivilligcenteret mobiliserer frivillige, synliggør det frivillige arbejde og yder konsulentbistand til frivillige sociale foreninger og projekter. Derudover samler Frivilligcenter Odense relevante aktører for at skabe dialog, erfaringsudveksling, samarbejde og nye initiativer. Læs mere http://www.frivilligcenter-odense.dk

03.09.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Tuyen Phan vinder Hverdagsaktivisten 2019

29.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Bæredygtig emballage vinder Odense Verdensmålspris 2019

Plus Pack A/S er nomineret til Odense Verdensmålspris

25.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

21.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

Borgere er nomineret til Klimapris for regnvandsløsninger

20.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

exodraft A/S er nomineret til Klimaprisen

14.08.2019Odense Bæredygtighedsråd

Sponseret

12 nominerede til Odenses verdensmålspriser er fundet