Frisøren sparer 80% vand med ny teknologi

For people and the planet - med det nye L'Oréal Water Saver system sparer frisøren 80% vand til hårvask og behandlinger i salonen. Specialdesignede produkter indgår i systemet, som giver kunden en behagelig og bæredygtig oplevelse hos frisøren

Med L'Oréal Water Saver sparer frisøren 80% vand.

L’Oréal præsenterede denne uge sin nyeste "beauty tech" innovation på CES 2021: L’Oréal Water Saver, et bæredygtigt hårplejesystem til salonen og skønhedsrutinen derhjemme, udviklet i samarbejde med miljø-innovationsvirksomheden Gjosa. Systemet giver en ny måde at vaske og pleje dit hår på: du sparer vand og samtidig får du mere luksus og effektivitet ved hjælp af avanceret teknologi.

Det har altid være en sand fornøjelse at besøge frisørsalonen for at få en hårvask – og med L’Oréal Water Saver er det bedre for planeten at gøre det. L’Oréal Water Saver reducerer vandforbruget med op til 80%. Systemet forbedrer den traditionelle oplevelse af hårvask ved at kombinere effektiv teknologi for vandoptimering med specialdesignede hårplejeprodukter fra L’Oréal Professionnel og Kérastase, der ledes direkte ind i vandstrømmen.

"Vi mener, at det er vores ansvar hos L’Oréal at gøre vores for at bevare jordens naturlige ressourcer. Hver eneste dråbe vand er dyrebar, og med vores nye teknologi tæller  hver eneste dråbe vand," siger Nicolas Hieronimus, Deputy CEO, L’Oréal Group

L’Oréal Water Saver er udviklet via et partnerskab mellem L’Oréal Technology Incubator og den schweiziske miljø-innovationsvirksomhed Gjosa. Resultatet er et produkt, der kombinerer L'Oréals århundredlange ekspertise inden for hårpleje med Gjosas teknologi til vandoptimering, der anvender princippet om fraktionering brugt i raketmotorer, i vandstrømmen. Vanddråber kolliderer ud fra et defineret mønster, med ensartet fordeling. Det reducerer deres størrelse og accelererer deres hastighed og sikrer, at hver eneste dråbe vand bruges i hårvaske- og skylleprocessen. Samtidig bliver shampoo, balsam og andre behandlinger nemmere at skylle ud.

L’Oréal Water Saver:

  • Høj vandhastighed og 80% vandbesparelse sammenlignet med almindelig hårvask: L’Oréal Water Saver-systemet bruger to liter vand i minuttet sammenlignet med et gennemsnitligt forbrug på otte liter og uden en mærkbar forskel i tryk.
  • Patenteret Cloud Cleansing – en helt ny oplevelse af hårpleje: L’Oréal Water Saver bringer specialdesignede, mikroniserede hårplejeprodukter direkte ind i vandstrålen og skaber dråber, der er 10 gange mindre. Derfor fås bedre absorbering og hurtigere skylning
  • Data-dashboard og rapportering af effekt: Vand- og omkostningsbesparende data registreres i et tilhørende dashboard, der, ud over at registrere reduktionen af vand, energi og omkostninger, giver salonejere et overblik over deres behandlinger.

"Vores arbejde hos L’Oréal Technology Incubator har i de seneste ti år været fokuseret på at forene skønhed med teknologi. Vores mål er at udfordre os selv for at genopfinde de skønhedsoplevelser, vi kender, for at skabe bedre, mere effektive og mere personlige resultater for vores forbrugere. L’Oréal Water Saver repræsenterer avanceret teknologi – men det vigtigste er, at det forbedrer vores kunders nuværende hårplejeoplevelse og begejstrer og inspirerer dem," siger Guve Balooch, Head of L’Oréal Technology Incubator.

"L'Oréal Water Saver er resultatet af et forbilledligt og eksklusivt partnerskab, der indgår i en århundredlang tradition for innovation med banebrydende teknologi inden for hårpleje. Det repræsenterer en ny type bæredygtig oplevelse for forbrugerne, og en oplevelse, vi glæder os til at se blive taget i brug over hele verden," siger Amin Abdulla, medstifter af Gjosa.

L’Oréal Water Saver-hårplejeoplevelsen fås nu i udvalgte L'Oréal-saloner i New York og Paris – og lanceres globalt i 2021 og 2022. I løbet af det næste par år forventes L’Oréal Water Saver at være i tusindvis af saloner, hvor den vil have potentiale til markante vandbesparelser på op til 3 milliarder liter vand om året. Et praktisk bruseapparat til hjemmebrug lanceres senere.

07.02.2024Sonja Christensen

Sponseret

L'Oréal Groupe har for 8. år i træk fået tredobbelt 'A' af CDP

06.10.2023Sonja Christensen

Sponseret

Historisk Nobelpris i medicin og fysik: to modtagere af L’Oréal-UNESCO For Women In Science priserne

26.09.2023Sonja Christensen

Sponseret

L'Oréal Group opretter klima-hjælpefond

26.01.2021Sonja Christensen

Sponseret

L'Oréal er med som underskriver af EU's nye grønne forbrugsløfte

13.01.2021Sonja Christensen

Sponseret

Frisøren sparer 80% vand med ny teknologi

05.01.2021Sonja Christensen

Sponseret

Spar på vandet!