En unik tilgang til ESG - styrk din virksomheds økosystem og værdikæde

Accelerér din virksomheds bæredygtige omstilling med Valifieds ESG Enterprise løsning.

12.06.2023

Sponseret

Valified

Valified tilbyder en dynamisk og datadrevet ESG platform, der gør det muligt for virksomheder løbende at leve op til ESG lov- og markedskrav på en effektiv måde i hele virksomhedens økosystem og værdikæde på tværs af kunder, leverandører, brancheorganisationer, finansielle partnere og myndigheder.

Valifieds unikke økosystem består allerede af en række samarbejdspartnere: Arbejdernes Landsbank, Arbejdsgiverforeningen KA (SMV-Manifest), Copenhagen Fintech, Danmarks Eksport - og Investeringsfond, Danske Medier, DRC - Danmarks Restauranter & Caféer, Kreativitet & Kommunikation, Nykredit (Nykredit ErhvervsBank), SMVdanmark, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Tryg, Vestjysk Bank

Valified gør det enkelt og effektivt for din virksomhed at INDSAMLE og DELE ESG-data af høj kvalitet. Valifieds gør det muligt at indsamle, organisere og analysere ESG-data på en struktureret måde, så det bliver lettere at leve op til rapporteringskrav og forbedre ESG-indsatser.

Valifieds platform er brugervenlig og skalerbar. Den er designet til at imødekomme forskellige behov og virksomhedsstørrelser. Vi er 100% fokuserede på at levere en enestående kundesupport og udvikler løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, så de forbliver i front inden for ESG-området.

Bliv kontaktet - hvordan kan Valifieds løsning imødekomme din virksomheds behov

Vi vil gerne invitere din virksomhed til et uforpligtende møde med fokus på at diskutere jeres specifikke ESG krav og ønsker, hvor vi kan vise, hvordan vores ESG Enterprise løsning kan hjælpe jer, jeres økosystem og værdikæde. Få ligeledes indsigter og erfaringer fra vores ESG-arbejde med en række af vores samarbejdspartnere Er du interesseret i at blive kontaktet af Valified?

Klik her: www.valified.com/priser

Klik her for at tilmelde dig vores webinar: https://www.valified.com/webinar-enterprise

Denne artikel er del af et tema:

Tema: ESG Compliance - hvordan tæmmer man monsteret?

Hvad kan virksomheder gøre for at komme i mål med ESG-compliance – og hvem kan hjælpe med at få det til at ske? Vi ser på compliance i bred forstand, men har særligt fokus på CSRD.

05.06.2024Valified

Sponseret

Valified har ESG-aben!

22.05.2024Valified

Sponseret

Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

08.05.2024Valified

Sponseret

GRATIS Valified Kickstart - Værdi á 1.499 kr. | OPSTART 14. MAJ

11.04.2024Valified

Sponseret

Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

12.03.2024Valified

Sponseret

Træsektionen & Valified i strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact