Det betyder forenklingen af beskæftigelsesindsatsen

Til nytår træder forenklingen af beskæftigelsesindsatsen i kraft, og det betyder bl.a. flere digitale løsninger, ens regler på tværs af målgrupper og fokus på resultater. Vi har samlet overblik til dig, der arbejder med at få ledige i job.

Ny lovgivning betyder store ændringer for jobcentrene. Få et overblik her.

15.08.2019

Sponseret

CABI

Forenklingen af beskæftigelsesindsatsen betyder bl.a., at der kommer et forstærket fokus på lediges vej i job, og lovændringerne lægger også op til, at der bliver skabt en ny kultur og et nyt mindset i landets jobcentre

I Cabis nye tema om forenklingen af beskæftigelsesindsatsen giver vi et overblik over de vigtigste ændringer. Men derudover giver vi også vores bud på, hvad ændringerne betyder for de medarbejdere, som arbejder i jobcentrene.

Med de nye regler bliver medarbejderne i jobcentret fx ikke længere målt på, om de opfylder proceskrav om eksempelvis rettighed. Det er borgerens progression i retning af arbejdsmarkedet, som bliver det altoverskyggende mål. Det stiller bl.a. krav til medarbejdernes faglighed og valg af metode. Men det stiller også krav til, at ledelsen i jobcentrene viser medarbejderne tillid.

I temaet om forenklingen af beskæftigelsesindsatsen finder du også en paragrafnøgle, som giver dig overblikket overcentrale paragraffer, der bliver ændret med den nye lovgivning.

Se Cabis overblik over forenklingen af beskæftigelsesindsatsen

Se også kort video om ændringerne i lovgivningen

22.09.2023CABI

Sponseret

ESG-dokumentation: Hvad pokker gør jeg lige?

13.09.2023CABI

Sponseret

Her er vinderne af CSR People Prize 2023

05.07.2023CABI

Sponseret

Nominerede til CSR People Prize 2023: Seks frontløber virksomheder, der gør en forskel for arbejdsmarkedets mest udsatte

16.06.2023CABI

Sponseret

8 sociale nøgletal, der styrker din ESG-score i dag

16.06.2023CABI

Sponseret

Scor højt på socialt ansvar – og få en konkurrencefordel

Virksomheder kan allerede nu score højt på S’et i ESG

12.06.2023CABI

Sponseret