Berendsen støtter kampen mod brystkræft med Lyserød Lørdag-logomåtter

Lørdag d. 6. oktober er det Lyserød Lørdag, hvor landets frivillige, foreninger og virksomheder går sammen for at skabe opmærksomhed om brystkræftsagen.

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft  – Lørdag d. 6. oktober er det Lyserød Lørdag, hvor landets frivillige, foreninger og virksomheder går sammen for at skabe opmærksomhed om brystkræftsagen. Berendsen støtter  eventet med lyserøde logomåtter, der byder danskerne velkommen i flere af landets storcentre på lørdag.

Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark
Ca. hvert 4. kræfttilfælde blandt kvinder i Danmark er brystkræft, og hvert år oplever børn og voksne at miste et nært familiemedlem til sygdommen. Derfor er Lyserød Lørdag en vigtig dag, hvor danskerne samler ind til brystkræftsagen.

Når én person bliver ramt af brystkræft, så er der mange, der bliver ramt – for sygdommen påvirker jo også resten af familien og kollegaerne på landets arbejdspladser. Så det er en fælles udfordring, og det er rigtig fint, når virksomheder som Berendsen bakker op om sagen”, siger Julie Werner Petersen, Projektleder hos Kræftens Bekæmpelse.

Berendsens logomåtter styrker indsamlingen
Lyserød Lørdag skaber stor visuel opmærksomhed om brystkræftsagen, når eventet hvert år indhyller byers torve, centre og butikker i lyserødt. Siden 2008 har eventet indsamlet over 28 millioner kr., som bl.a. er gået til forskning i behandlingen af brystkræft og støtte til kræftramte og deres familier – så synligheden ved det landsdækkende arrangement gør en enorm forskel. Derfor bidrager Berendsen også til eventet med et af deres kerneprodukter:  Logomåtter, som er specialtrykt til dagen og vil byde danskerne velkommen i flere storcentre på lørdag.

Det er klart, at det giver en god synlighed, når de 3 meter lange Berendsen-måtter farver gulvet lyserødt. Visuelt er måtterne rigtig flotte, og på dem er der trykt vores logo og et MobilePay-nummer, som står skarpt og tydeligt frem – så de spreder også budskabet om, hvordan danskerne kan støtte. Når de besøgende i vores boder f.eks. spørger: Hvor kan jeg donere?, så kan vi nemt svare: Træd et skridt tilbage, du står på nummeret”, siger Julie Werner Petersen.

Fakta: Mange danskere overlever i dag brystkræft
Støtten til Lyserød Lørdag går bl.a. til forskning, som er én af årsagerne til, at mange danskere overlever brystkræft i dag.

  • 97 % af brystkræftpatienter lever efter 1 år
  • 87 % lever efter 5 år
  • 77 % lever efter 10 år

Kilde: Kræftens Bekæmpelse 

Du kan læse mere om Lyserød Lørdag her.

01.03.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Et mere miljøvenligt hotel med produkter fra Elis

01.03.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Få hjælp til klimaregnskabet med Elis’ CO2-beregner

15.02.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Overskudsvarme sendes fra Elis’ industrivaskeri til beboere i Kjellerup

14.02.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

QA Manager med stort omsorgshjerte – både internt og eksternt i virksomheden

22.11.2023Elis Danmark A/S

Sponseret

Hos Elis finder mennesker med psykiske udfordringer fodfæste

21.11.2023Elis Danmark A/S

Sponseret

Elis lancerer nu deres mest miljøvenlige måtte til dato